05.10.2015

Със събитието телевизията отбелязва четвъртата си годишнина

Медийна група Bulgaria ON AIR и Bloomberg Television организират международна конференция „Образование и медии“ на 5 октомври от 17.00 часа в София Хотел Балкан. Журналисти и университетски преподаватели от различни страни ще търсят обща визия за бъдещето чрез образованието. Участниците в дискусията ще изследват ролята на медиите в процеса на образование и как съдържанието променя средата.

Модератор на конференцията е Нейра Чехич, журналист от Bloomberg Television в Лондон. Зрителите на Bulgaria ON AIR я познават от всекидневните новини за европейските капиталови пазари и топ бизнес и икономическите събития от деня. Сред участниците в конференцията са Веселин Вачков, журналист, главен редактор на в-к Лидове Новини, Чехия; проф. Ювей Лин, преподавател, University for the Creative Arts, Фарнъм, Великобритания; Барчин Инанч, журналист, в-к Хюриет, Турция и Масимилиано Дибитонто, преподавател, Link Campus University, Рим, Италия. Водещ на събитието е Дориана Ранкова, икономически журналист, Bulgaria ON AIR и Bloomberg TV Bulgaria.

Програмата на събитието е публикувана тук >>

С конференцията „Образование и медии“ национална телевизия Bulgaria ON AIR отбелязва четвъртата годишнина от създаването си. Като част от социално-отговорната си политика Bulgaria ON AIR приоритетно развива и инвестира в проекти в областта на образованието.

Партньори на събитието са Българското дружество за връзки с обществеността, Съюзът на българските журналисти, Българска стопанска камара, Българска търговско-промишлена палата, Български форум на бизнес лидерите, Българска мрежа на Глобалния договор на ООН, Френско-българска търговска и индустриална камара, Италианска търговска камара в България и Академика.бг.

Генерален спонсор на събитието е „Пощенска банка“, генерален партньор е Варненски свободен университет „Черноризец Храбър“, официални партньори са „Мобилтел“ и University for the Creative Arts.

 

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Bulgaria ON AIR организира международна конференция за ролята на медиите в образованието съвместно с Bloomberg Television