29.11.2015

29 ноември, НДК, Зала 8, от 10.30 часа


ЗАЩО ДА ДОЙДЕТЕ? ЗАЩО ДА ДОВЕДЕТЕ ДЕЦАТА СИ?

• За да запознаете децата си с различни професии;
• За да научите кои са новите професии днес;
• За да разберете кои ще бъдат професиите на бъдещето;
• Защото изборът на професия има отношение към твоето щастие и устойчивото бъдеще на света и България;
• Защото изборът на професия има отношение към щастието, реализацията и полезността на вашите деца утре.

ВХОД СВОБОДЕН

Изборът на професия е важен и определящ за бъдещето на Вашите деца.  Детският базар на професиите е мястото, на което те ще се срещнат  с множество  различни специалисти: енергетик, уеб дизайнер, лаборант, ел.техник журналист, спедитор и др. Отделните възрастови групи ще имат възможност да се докоснат до увлекателния свят  на професиите и да видят представяния от водещи  професионалисти.


Детският базар на професиите се организира от Българската мрежа на Глобалния договор на ООН, в рамките на проекта „Гордея се с труда на моите родители“. Чрез Базара организацията цели да подпомогне ранното професионално ориентиране на децата и младежите, да насърчи съзнателния и информиран избор на професия, която носи удовлетворение. Липсата на информация и помощ в професионалната ориентация води до загуба съществен ресурс в образование, което след това не се прилага и използва.Програмата на събитието можете да видите тук.

 

Присъединете се към събитието във Facebook.

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Детски базар на професиите - 29 ноември 2015 г.