11.03.2016 - 13.03.2016

От 11 до 13 март 2016 г. в Националния дворец на културата ще се проведе новото издание на международно изложение „Образование без граници”. Организатор е Bery Group Bulgaria със съдействието на Столична община и Министерството на образованието и науката. Изложението се ползва с подкрепата на програмите CORDIS & TED на Европейския съюз.

"Образование без граници" е уникална експозиция не само за региона, но и в световен мащаб. Форумът събира на едно място представители на средното и висшето образование от цял свят и традиционно генерира актуална информация и публичност за всички участващи страни.

Всяко издание на „Образование без граници“ има около 10 000 посетители, които търсят възможности в сферата на средното и висшето образование, езикови програми, летни училища, работа и пътуване зад граница, програми за обмен.

Вижте повече ТУК!

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Международно изложение „Образование без граници“