31.05.2016

„Финтрейд Файнанс” АД има удоволствието да Bи покани на пресконференция на 31 май (вторник) 2016 г. от 10.30 ч. в Залата на Пресклуб - НДК. По време на пресконференцията ще бъде даден стартът на ежегодния национален конкурс Финтрейд Бизнес награди за 2016.

Инициативата е предизвикателство за всички предприемачи от микро и малкия бизнес в България, които имат иновативни идеи как да развият съществуващия си бизнес с инвестиция от 5 000 лв. Основната цел на организаторитена конкурса е да стимулират индивидуалния бизнес потенциал във всички региони на България в областите на търговията, услугите и земеделието.

По време на събитието ще бъдат обявени резултатите от изследване сред микро и малки фирми в секторите търговия, услуги и селско стопанство. Изследването е проведено от Агенция за маркетингови изследвания TNS BBSS по поръчка на „Финтрейд Файнанс” АД.

Партньори на инициативата са Българска стопанска камара (БСК), Management Financial Group (MFG) и bTV Web.

В пресконференцията ще вземат участие:

  • Николай Николов – Изпълнителен директор на „Финтрейд Файнанс“ АД
  • Божидар Данев – Изпълнителен председател на Българска стопанска камара
  • Петър Ризов – Член на Съвета на директорите на Management Financial Group
  • Катя Петрова - Изследовател в TNS BBSS

 

За допълнителна информация:

Кирил Георгиев

M: +359882595020

E: kiril.georgiev@managementfinancialgroup.com

W: www.managementfinancialgroup.com

 

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Пресконференция: Финтрейд бизнес награди  за 2016 г. - 31 май 2016 г.