30.08.2016

Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП) има удоволствието да Ви покани на официалното стартиране на процедура за прием на проекти по Национален иновационен фонд. Сесията ще бъде осма подред, като основната цел е подпомагане и насърчаване на научно-развойната и иновационна дейност, осъществявана от предприятията и научните организации. Фондът се администрира от ИАНМСП, която от своя страна организира всички дейности от кандидатстването с проектни предложения, през оценката и сключването на договори, последваща оценка и мониторинг на изпълнението, включително и изплащането на субсидията.

Целта е да се подпомогне реализирането на нови, съвременни иновационни технологии/процеси/продукти/услуги или значително усъвършенстване на съществуващи технологии/процеси/продукти/услуги, като резултатът е да се увеличи обемът на производството, подобри качеството на произвежданите стоки/услуги, да се намалят използваните ресурси и да се увеличат инвестициите в ефективни предприятия.

Събитието ще се състои на 30 август 2016 г. (вторник) от 10 ч. в зала „Триадица 1“ на „Гранд хотел София“.

__________

ПРОГРАМА

  • 10:00 ч. Откриване. Даниела Везиева, зам.-министър на икономиката
  • 10:05 ч. Представяне на условията за кандидатстване по НИФ. Мариета Захариева, изпълнителен директор на Изпълнителна агенция за насърчаване на малките и средните предприятия
  • 11:30 ч. Дискусия
  • 12:00 ч. Закриване

ФОРМА ЗА РЕГИСТРАЦИЯ

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Старт на процедура за прием на проекти по Национален иновационен фонд