21.02.2017

Българска стопанска камара е официален партньор на Втора международна LEAN конференция, която ще се проведе на 21 февруари 2017г. в София Хотел Балкан.

Над 200 ръководители на водещи компании от различни сектори на бизнеса в България ще обменят опит, практики и идеи с международни експерти в сферата на LEAN (Лийн) и добрите мениджърски практик.

Събитието се организира от Некст Консулт – официален представител на PPORF Development Institute Inc. (Япония), автор и собственик на японската методология 20 Keys ® (20 Kлюча®).

Конференцията е инициатива, която цели да подпомогне развитието на бизнес средата в България. Участниците ще могат да научат повече как LEAN практиките и методологията 20 Kлюча® работят в компании от различен мащаб и сфера на дейност. Лектори от Гермаия, Хърватия и България ще споделят своя опит в прилагането на LEAN (Лийн) и постигането на по-висока ефективност, качество и бързина. Ще бъдат представени реални примери от български фирми, прилагащи LEAN, и положителния ефект от внедряването на подобни мениджърски практики в управлението, както и защо днес тези компании безрезервно се осланят на принципите и философията за постоянно подобрение.

Основните предизвикателства пред бизнеса, които ще бъдат обсъдени, са свързани с изграждане на организационна култура, която стимулира сътрудничеството, генерирането на идеи за подобрения, как служителите да се чувстват разпознати и ангажирани с компанията, постигането на по-високо качество, по-ниски разходи, по-бърза доставка и ефективност, за да отговори бизнесът на изискванията на големите международни пазари.

Събитието ще се осъществи с подкрепата на Ролпласт, Камакс, Калинел, сп. Технюз, сп. Логистика, сп. Твоят бизнес, сп. Прогресив, Dir.bg, MyPR, сп. HiComm, PR Kernel, Национално сдружение на българските спедитори (член на БСК), Съюз на преработвателите на плодове и зеленчуци (член на БСК).

Повече информация за лекторите и темите, които ще бъдат дискутирани на 21 февруари може да откриете на сайта на конференцията.

Достъпът до събитието става след предварителна регистрация.

 

 Некст Консулт

Некст Консулт е водеща на българския пазар компания за управленско консултиране с над 250 реализирани консултантски проекта в повече от 120 клиента само в последните 7 години. Основна цел на компанията е да добавя стойност на своите клиенти чрез въвеждане на добри управленски практики в областта на Бизнес консултиране, Lean (Лийн) практики за управление и 20 Ключа®, внедряване и съпорт на Salesforce CRM и SAP, Digital.

От края на 2013 г. Некст Консулт е официален представител на PPORF Development Institute Inc., автор и собственик на японската методология 20 Keys® (20 Ключа®), която прилага принципите на LEAN трансформацията с цел цялостно подобряване на дейността на компанията.

 

 

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Втора международна LEAN конференция - 21 февруари 2017 г.