17.05.2017

ФИНАНСИРАНЕ НА БИЗНЕСА е финансов форум за малкия и среден бизнес у нас, представящ възможности за кредитиране от банкови и небанкови институции, актуални Европейски програми и процедури, риск, проблеми и решения.

Участието във форума е безплатно. 
РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ!
 
Ще Ви очакваме на 17 май 2017 г., в хотел Novotel, зали Европа I, II и III. Адрес: гр. София, бул. Цариградско шосе №115. Kак да стигнете до мястото на събитието и други полезна информация намерете тук.
 novotel

За кого е подходящ форумът? Ако сте предприемач, изпълнителен директор, финансов мениджър, финансист, счетоводител на малка или средна по големина фирма, то със сигурност ви трябват средства за финансиране на: нова идея, нови инвестиции и разширяване на дейността, набиране на оборотни средства и други.

Форумът се провежда под мотото – “Решения за успешно финансиране на бизнеса”.

По време на форума: лекции ще изнесат доказани финансови експерти за различните източници за финансиране на МСП. Ще се проведат панелни дискусии за проблемите по процедурите, ще намираме решения, ще даваме възможност за въпроси и отговори. Част от темите ще са за:

  • стандартно банково финансиране;
  • финансиране по насърчителни програми;
  • дялово финансиране, лизинг, факторинг, финансиране от небанкови институции;
  • финансиране по Европейски проекти и други.

За лична среща с представители на кредитиращите институции, консултация, решения на казуси, взимане на оферти пред залата за семинара, целодневно ще има щандове на партниращите финансови институции.

“Финансиране на бизнеса” 2017 се организира с подкрепата на:

Райфайзенбанк България 

Българо-американска кредитна банка

Банка Пиреос България

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Форум