14.07.2017

Фондация „Европейски институт“, с медийната подкрепа на Bloomberg TV Bulgaria, организират конференция, посветена на Плана за инвестиции за Европа, която ще се проведе на 14 юли 2017г., от 10:30ч. в Дома на Европа (ул. „Г. С. Раковски” 124).

Събитието се провежда в рамките на инициативата „Ин-вЕСт”, финансирана от Европейската комисия в България, като част от дейностите за комуникация на основните инициативи на ЕС за работни места, растеж и инвестиции, и по-специално Плана за инвестиции.

Основната цел на инициативата е да допринесе за развитието на обективна и достъпна информационна среда в България относно Плана „Юнкер” и действията на ЕС за насърчаване на създаването на работни места, растеж и инвестиции.

В събитието ще вземат участие Огнян Златев - ръководител на Представителството на ЕК в България, Камен Колев - заместник-председател на Българската стопанска камара, д-р Кирил Величков - ръководител на отдел „Европейски проекти и финансови институции” на СиБанк, Иван Нончев - журналист в Bloomberg TV Bulgaria, и Веселина Ралчева - управител на „Ина ЕООД”, гр. Панагюрище.

Модератор на събитието ще бъде Йоанна Николова, журналист в Bulgaria ON AIR.

Поканени за участие в конференцията са представители на бизнеса, финансови институции, публична администрация, академични среди, неправителствени организации, медии и др.

За контакт: office@europe.bg, тел. 02 988 64 10.

вж. ПРОГРАМА НА ФОРУМА

 

 

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Конференция: