12.09.2017

Събитието Burnout Gamble & Work-Life Balance ще се проведе на 12 септември 2017 г., от 09:30 до 16:30 ч., в кино арена Младост, гр. София. То е част от серия международни събития в Румъния, Сърбия, Гърция и България, посветени на интегрирането на програми за превенция на бърнаут и подобряването на работната среда за по-добър баланс между работа и личен живот.

БСК е институционален партньор на събитието!

Основната тема на събитието е Burnout (синдром на професионалното прегаряне) и последствията от него. Бихме искали да предизвикаме повечето работодатели и мениджъри към корпоративно-отговороно поведение, в което да предприемат превантивни инициативи, с които да предпазят служителите си от професионално прегаряне и установяване на по-равностоен баланс между работа-личен живот. Събитията са насочени към онези служители, мениджъри и компании, за които е важно да бъдат щастливи, здрави, уравновесени и ефективни, взимайки превантивни мерки.

Последиците, причинени от загуба на баланса между личен живот, работа и достигане на състояние на прегаряне, са много по-дълбоки, дълготрайни и струват на компаниите много ресурси. Бърнаут влияе негативно не само на здравословното, но и на емоционалното състояние, ефективността и удовлетвореността от работата.

Гост-говорител ще бъде Хамза Кан - една от най-интересните и мотивиращи личности, които говорят по темата за бърнаут, награждаван с много награди, специалист по стратегически маркетинг, предприемач и мотивационен спийкър.

Инициативата има нужда от силни компании и личности, които да заявяват важността на темата и необходимостта от превенция за избягването на последиците от професионално прегаряне и необходимостта от установяване на баланс между личен живот и работа.

За повече информация и резервиране на билети посетете сайта www.creative-development-solutions.com.

За групова корпоративна отстъпка, като член на БСК, можете да се свържете с нас на имейл events@creative-development-solutions.com.

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Семинар: Burnout Gamble & Work-Life Balance