05.09.2017

На 05.09.2017 г., вторник, от 12:00 часа, в Пресклуба на БТА ще се проведе пресконференция на тема „Играта на професионалното прегаряне & баланс личен живот - работа“ (Burnout Gamble & Work-Life Balance). 

По време на събитието ще бъдат представени данни за обхвата на Бърнаут синдрома, за отражението му върху бизнеса и икономиката като цяло. Тема на пресконференцията ще бъде и необходимостта от превантивни мерки за засилване на мотивацията и удовлетвореността, за предпазване от професионално прегаряне и постигане на ефективност чрез по-равностоен баланс между работата и личния живот.

В събитието ще участват:

  • Хамза Кан - специалист по стратегически маркетинг, предприемач, мотивационен спийкър и една от най-интересните и мотивиращи личности, които говорят по темата за Бърнаут и който е отличен с много награди за дейността си. Главен посланик за 2017 на инициативата за „Играта на професионалното прегаряне & баланс личен живот -работа“ 
  • Анелия Горгорова – управител на Key Success Indicators (консултантска компания в областта на управлението на човешките ресурси и бизнеса) и Creative Development Solutions (иновативни решения за подпомагане на бизнеса и неговите мениджъри, развитие на лидерския потенциял и международни каузи и проекти, в които ще подпомагат най-вдъхновяващите бизнес проекти да се превъщат в реалност) и член на УС на БАУХ (Българска асоциация за управление на хора)
  • Томчо Томов - Ръководител на Национален център за управление на компетенциите, БСК (Българска стопанска камара)

Допълнителна информация:

Хамза  Кан  пристига  в  България  за  участие  в  мотивационен  семинар  „Играта  на професионалното прегаряне & баланс личен живот - работа“ (Burnout Gamble & Work-Life Balance). Той ще се проведе на 12.09.2017 г., вторник, от 09:30 до 16:30 ч. в кино Арена Младост в София. По-късно същият ден, от 19:00 ч. в ресторант Corso, той ще представи първата си книга The Burnout Gamble. 

Повече информация може да се намери на официалната интернет страница на Burnout Gamble & Work-Life Balance, както и във Facebook.

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Пресконференция: „Професионалното прегаряне & баланс личен живот - работа“