27.11.2015

Една от най-успешните благоевградски фирми и член на Българска стопанска камара -  "Ванико ООД" откри своя професионален учебен център, разширението на Машиностроителния завод, както и новата административна сграда с тържествена церемония.

Сред гостите бяха представителите на местната и държавна власт в лицето на кмета на Община Благоевград д-р Атанас Камбитов и Областният управител г-н Бисер Михайлов, както и представители на бизнеса и образованието.

Приветствие към гостите направи управителят на Ванико ООД – г-н Сашо Въжаров, който посочи основните моменти в развитието на фирмата и накрая благодари от името на ръководството на всички гости, присъстващи и неприсъстващи партньори, клиенти и доставчици и акцентира, че без сътрудничеството с тях, постигнатото нямаше да може да се случи.

Кметът на Община Благоевград – д-р Атанас Камбитов в приветственото си слово подчерта важността на връзката между бизнеса и образованието и готовността да се работи в тази посока.

Поздравителен адрес поднесе председателят и изпълнителен директор на Клъстер „Мехатроника и автоматизация“ и член на УС на БСК – д-р. инж. Венцислав Славков.

Дата: 27.11.2015

Източник: struma.com

Прочетено: 3374