21.10.2015

Днес, 21 октомври 2015 г., в Българска стопанска камара се проведе работна среща между представители на Организационното направление на БСК и Управителния съвет на Национална асоциация на младите предприемачи в България /НАМПБ/.

По време на срещата, Иван Колибанеков и Кръстьо Порязов, членове на НАМПБ, споделиха впечатленията си от Международната младежка среща - YES for Europe.

Тазгодишното, четвърто издание на събитието се организира от Европейската конфедерация на младите предприемачи и бе проведено в периода 10 -14 октомври 2015 г., в град Катовице, Полша.

Представителите на БСК и НАМП дискутираха още възможностите за изграждане на национална мрежа от млади инвеститори по региони и области. По време на срещата бе представена и електронна платформа за информация и консултиране на млади предприемачи, разработена в рамките на проект TRIGGER.

БСК пое ангажимент за съдействие за изграждането на сайт на Национална асоциация на младите предприемачи в България и провеждане на работни срещи с младите предприемачи за представяне на Оперативна програма “Конкурентоспособност”.

Дата: 21.10.2015

Източник: БСК

Прочетено: 2455