05.10.2016

Детските съдби са сподолена отговорност на всички нас - възрастните! Включете се в Седмото издание на благотворителното събитие Вечер на добродетелите.

Вечер на добродетелите е най-голямото благотворително събитие на фондация „За Нашите Деца“. Вече седем години голямата инициативата събира представители на бизнеса, културния и дипломатическия елит у нас, ангажирани с каузата за по-добро бъдеще за всяко дете.

100% от набраните средства ще бъдат инвестирани в изграждането на модерен център за социално-здравни услуги на мястото на дома за изоставени бебета „Св. София“. Към този момент в дома все още живеят 21 бебета, които се нуждаят от родителска любов и грижа. Вие имате възможността да им подарите дом и шанс за пълноценно бъдеще, а със средствата, набрани от Вечер на добродетелите, през 2017 г. в новоизградения център ще подкрепим поне 400 деца и техните семейства, за да останат заедно и да се наслаждават на един по-спокоен и щастлив живот.

Седмото издание на благотворителното събитие Вечер на добродетелите ще се проведе на 26.10.2016 г. от 19:30 в Иновационен форум Джон Атанасов, Sofia Tech Park под патронажа на г-жа Велина Тодорова, първият български представител в Комитета за правата на детето на ООН.  Дипломатически партньор на събитието ще бъде Нейно превъзходителство Ема Хопкинс.

Събитието включва арт програма, в която ще вземат участие световноизвестни български артисти. По време на Вечерта се провежда и традиционен благотворителен търг, който дава възможност на гостите да наддават за ценни и атрактивни предмети, дарени от известни личности, произведения на изкуството и много други. 

Бъдете специални гости и се потопете в мелодията на цигулките на Веско Ешкенази и Мартин Пантелеев, таланта на малката джаз певица Теа и децата от музикална школа D-Stars, магията на илюзионистите от Quick Hands Project, величието на българския фолклор в изпълнение на малките гайдари от Смолян и музиката на Калин Вельов.

Игор Марковски отново ще даде възможност на гостите на Вечер на добродетелите да наддават за картини на известни български художници и ценни предмети, сред които топка на Христо Стоичков, китара с подписите на легендите от Gypsy 4 Ever, тениска с послание от Браян Адамс и др.

Станете гост на седмото издание на Вечер на добродетелите 2016, за да успеем заедно да променим личната история на стотици деца и семейства!

Куверт: 150 лв. за един гост!

*** 

В качеството си на официален партньор на събитието, Българска стопанска камара отправя апел към всички свои членове да се включат в благотворителната инициатива, за да осигурим заедно по-добро бъдеще за нашите деца!

Моля, потвърдете Вашето присъствие до 17 октомври 2016 г.

на телефон: 0884 196 076 или на charity@detebg.org

Дата: 05.10.2016

Източник: БСК

Прочетено: 2470