12.01.2017

ИКЕМ обявява номинации за годишните награди "Кубратов меч" за постижения през 2016 г.

Конкурсът се провежда за шеста поредна година, а Голямата награда - „Кубратов меч“ се връчва за цялостен принос в насърчаването и популяризирането на Електрическата мобилност в рамките на страната.

 

Национална браншова организация ИКЕМ приканва всички, които следят процесите на електромобилността в България, имат пряк досег с резултатите от работата на фирми, експерти и научни звена, да подадат своите номинации.

Първата награда „Кубратов меч“ за постижения през 2011 г. бе връчена на 29.02.2012 г. в рамките на инициативата на Българската стопанска камара - „Дни на българската индустрия“, по време на специализираната изложба „Transport & Logistics“ в Интер Експо Център - София.

Като Национална браншова организация за електрическа мобилност, ИКЕМ призовава всички, които работят и следят процесите на електромобилността в България, имат информация за резултатите от работата на фирми, експерти и научни звена и др., да подадат номинации и да ги подкрепят в това тяхно постижение.

Номинациите могат да се подават чрез електронна форма или като се попълни и изпрати заявление.

Срокът за изпращане на номинациите е до 18 ч. на 20.03.2017 г.

След това комисия ще разгледа номинациите и ще определи наградените. Наградите ще бъдат връчени на официална церемония през м. Април 2017 г. в рамките на международното изложение MachTech & InnoTech 2017.

 

 

 

Дата: 12.01.2017

Източник: ИКЕМ

Прочетено: 1725