25.09.2017 - 29.09.2017

В периода 25-29 септември 2017 г. в България ще се проведе бизнес мисия на руски предприятия от секторите строителство, строителни материали, електротехника, дървопреработване и химическа индустрия. Компаниите имат международен опит и търсят сериозно и дългосрочно сътрудничество с потенциални български партньори. 

Организатори на бизнес мисията от руска страна са Руската агенция за подкрепа на МСП  и Центъра за насърчаване на експорта в Република Удмуртия, Русия. Организатори от българска страна са Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП) и Българска стопанска камара.

Официален ръководител на руската бизнес делегация ще бъде г-н Михаил Хомич, официален представител на Република Удмуртия в Москва към Администрацията на Президента на РФ. 

В рамките на визитата, на 26 септември 2017 (вторник) от 15:00 ч. в Голяма зала на Министерство на икономиката (София, ул. „Княз Александър I Батенберг“ №12") ще се проведат двустранни бизнес срещи между български фирми и участващите в бизнес мисията руски компании.  

Българските фирми ще имат още една възможност да се срещнат с представители на руските компании, като на 28 септември 2017 г., в гр. Пловдив, от 10:00 ч. в х-л Санкт Петербург ще се проведе Българо-руски бизнес форум с провеждане на двустранни срещи

По време на събитията и двустранните срещи ще бъде осигурен преводач.

Събитието е безплатно за български фирми. 

Краен срок за потвърждение на участие в бизнес форумите: 19 септември 2017 г. 

Лице за контакт по повод съдействие и начини за участие: г-н Иво Илиев, Руска агенция за подкрепа на малкия и среден бизнес за България, тел.: 0887079327, имейл: iliev.i.ivo@gmail.com  

Списък- руски компании

 

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Бизнес мисия на руски предприятия от Република Удмуртия в България, 25-29 септември, София и Пловдив