26.02.2018

На 26 февруари (понеделник) от 15:00ч в зала "Сердика" на София Хотел Балкан ще се проведе публичен дебат със  Сесилия Малмстрьом, европейски комисар по въпросите на търговията. В дискусията ще се включи и председателят на Парламентарната комисия по околна среда Ивелина Василева.

Сред темите за обсъждане ще бъдат основните предизвикателства пред търговията в условията на непрекъснато глобализираща се икономика, балансът между ниските крайни цени и защитата на потребителите, конкуренцията, мястото на Европейския съюз в световната икономика. Гостите ще могат да задават въпросите си на място или в Туитър с хаштаг #EUdialogues.

Събитието е със задължителна предварителна регистрация онлайн на следния линк, който ще бъде достъпен до 12:00 часа на 25 февруари. Регистрационната форма ще остане отворена до достигане капацитета на залата.

С оглед засилените мерки за сигурност, молим всички гости да бъдат пред залата не по-късно от 14:30 ч. за регистрация и проверка за сигурност, както и да носят със себе си документ за идентичност.

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Граждански диалог със Сесилия Малмстрьом за търговските споразумения на ЕС