13.11.2018

13 ноември 2018
София, хотел Маринела

Деветото издание на международната конференция „Образование и бизнес: Без граници”, организирана от национален ТВ канал Bulgaria ON AIR насочва вниманието към трансграничното сътрудничеството.

Как се създават и развиват устойчиви връзки между различни страни чрез контактите между хората в изкуство, образование, кухня, екология, бизнес, технологии, дигитализация.

Как отделните истории на успеха и личните постижения на хората дават тласък в развитието на местните общности и приятелството помежду им.

Как да намерим добри партньори в съседни страни, за да се справим с общите предизвикателства в образованието и управлението на кадри.

Къде са възможностите?

Образованието е приоритет за Bulgaria ON AIR от нейното създаване. Конференциите Образование и бизнес се провеждат два пъти в годината.

Вход: безплатен, след регистрация.

Лекторите и програмата ВИЖТЕ ТУК!

БСК е институционален партньор на събитието.

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Конференция