18.04.2019

Място: бул. „Тодор Александров“ №28, ет. 7, София
Дата и час: 18 април 2019, четвъртък, 09:30 - 11:00
Работен език: български

Уважаеми партньори,
 
Ние от Адвокатско дружество „Димитров, Петров & Ko.“ (DPC) имаме удоволствието да Ви поканим на бизнес закуска, по време на която ще Ви представим накратко актуални изменения в законодателството, които пряко засягат голяма част от бизнеса. Ще споделим своя опит и ще насочим вниманието Ви към конкретни стъпки, които ще Ви помогнат да спазвате новите изисквания.

Ще се фокусираме върху:

  • Мерки срещу изпирането на пари:

Какви са основните предизвикателства пред бизнеса? Важни акценти от ЗМИП и Правилника по прилагането на ЗМИП. Вътрешни правила за контрол и предотвратяване на опити за изпиране на пари. Оценка на риска. Идентифициране на съмнителни операции и клиенти. Процедури и срокове – практически решения и съвети за съответствие.

  • Защита на личните данни:

Как да изпълним изискванията на ЗЗЛД? Какво трябва да правим и какво е забранено от българския ЗЗЛД? Какво показват първите проверки на регулаторите по прилагането на GDPR? Как се изготвят уведомления за нарушения в сигурността? Какво е GDPR стрес тест и какви са ползите от него?
 
Участието в събитието е напълно безплатно. Ще отворим вратите на нашия офис и ще се радваме да се присъедините към нас! 

Очакваме Ви! Моля, потвърдете Вашето участие тук: RSVP

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Compliance Breakfast: Нови правила срещу изпирането на пари. Важни стъпки по спазването на режима за защита на личните данни