31.10.2019

Изкуствен интелект, автоматизация, машинно самообучение. Това са само някои от думите, които започнахме да чуваме все по-често в разговорите за бъдещето на мениджмънта. И неслучайно - технологичният напредък вече трансформира бизнес процеси и цели организации, а ефектите от него тепърва ще се увеличават. Всичко това повдига важни въпроси за мениджмънта като например кои са новите ключови умения, които служителите трябва да притежават, какви са рисковете и възможностите в дигиталната икономика, и как компаниите да продължат да привличат кадри във все по-конкурентния пазар на труда.

Адаптирането към бъдещето на работата е акцентът на тазгодишната конференция HR and Leadership Forum, която "Капитал" организира. Събитието е насочено към HR специалисти, мениджъри и ръководители на екипи и ще се проведе на 31 октомври в Sofia Event Center.

Акцентите на HR and Leadership Forum:


- Как успешно да се адаптираме към постоянната промяна
- Битката за кадри - как да бъдем крачка пред конкуренцията
- Как да постигнем баланс между технологията и човешките умения
- Служителско преживяване - как да го изградим
- Как да се възползваме от новите технологии на работното място


Повече информация за програмата и лекторите можете да видите на уебсайта на събитието.

Възползвайте се от специалното early bird намаление и заявете своя билет тук.

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

HR and Leadership Forum