11.12.2019 - 15.01.2020

Министерство на икономиката съвместно с Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия и PwC България организират регионални консултации за подготовката на Национална стратегия за малките и средните предприятия за периода 2021-2027 г.

Регионалните консултациите имат за цел да подпомогнат структурирането на приоритетите и мерките за подпомагане на малките и средните предприятия (МСП) в следващия програмен период, чрез провеждането на широка, открита и задълбочена дискусия с всички заинтересовани страни и най-вече с хората от реалния бизнес.

Консултациите ще се проведат чрез серия от шест последователни срещи, по една във всеки от районите за планиране. Първата от поредицата срещи се състоя в гр. Враца на 13 ноември 2019 г. Предстои провеждането на регионални консултации в градовете:

Пловдив – 11.12.2019 г., сряда, Дом на културата „Борис Христов“, Покана за участие

София – 15.01.2019 г., сряда, хотел InterContinental, Бална зала, Покана за участие

Отправяме покана за участие към всички малки, средни и големи предприятия, представители от работодателските организации, синдикатите, неправителствените организации и местната власт. Разчитаме на Вашето активно участие за формулиране и обсъждане на конкретните политики за подкрепа на МСП, които да бъдат предвидени в Стратегията за следващия програмен период.

Участието е безплатно. За да запазите своето място, моля да попълните регистрационна форма, която ще изтеглите чрез поканата за участие.

Регионалните консултации се реализират в изпълнение на проект на Министерството на икономиката за разработване на новата Национална стратегия за МСП, финансиран от Службата за подкрепа на структурните реформи към Европейската комисия, чийто изпълнител е PwC България.

РЕГИСТРАЦИЯ

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Регионални консултации за подготовката на Национална стратегия за малките и средните предприятия за периода 2021-2027 г.