30.09.2020

Конференция Sofia CyberSec 2020 ще се проведе на 30 септември 2020 г., във Форум „Джон Атанасов“ на София Тех Парк. Събитието ще хвърли светлина върху съвременните заплахи за киберсигурността.

Конференцията ще се състои в нов иновативен формат, съчетаващ физическо присъствие на открита сцена с експерти в сферата на сигурността, бизнеса и институциите, и участие на чуждестранни лектори с видео връзка на живо.

Събитието се организира от Дигитална Национална Коалиция, списание „Икономика", икономическият портал Economic.bg и Клико България, с подкрепата на дирекция „Публична дипломация" на НАТО. Сред панелистите ще бъдат представители на Алианса и ЕС , експерти в сферата на киберсигурността, както на местно, така и на международно ниво. Те ще обсъдят съвременните киберзаплахи за държавите-членки и партньори на НАТО и доколко те попадат в обхвата на чл. 5 от Северноатлантическия договор, злонамерените кибератаки като кибершпионаж, намеса в демократичните избори, фалшиви новини, противодействие на нарастващия брой киберпрестъпления при използването на повече дигитални услуги в условията на пандемията от COVID-19, както и стратегиите за тяхното преодоляване.

Sofia CyberSec 2020 има амбицията да създаде фокусиран и всеобхватен диалог между правителствата, международните организации, гражданското общество, бизнеса и крайните потребители.

Събитието се организира при спазване на всички противоепидемични мерки на Министерство на здравеопазването и Световната здравна организация.

Можете да направите Вашата безплатна регистрация за Sofia CyberSec 2020 на сайта на събитието или на ilkova@economic.bg. Краен срок – 29 септември 2020 г.

За допълнителна информация:

Виктория Илкова
Медия Икономика България ООД
М: +359 888 870 406
www.economic.bg

БСК Е ПАРТНЬОР!

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Конференция Sofia CyberSec 2020