27.11.2020

Български клъстер за дигитални решения и иновации в здравеопазването и Капитал имат удоволствието да Ви поканят на онлайн дискусия на тема: "Дигиталната трансформация на българското здравеопазване - възможности и перспективи". Уебинарът ще се проведе на 27 ноември 2020 г., /петък/, от 15.00-17.00 часа, като можете да се регистрате безплатно за участие тук.

Здравеопазването не само продължава бъде сред най-бързо растящите сектори на икономиката, но само за месеци доказа, че ролята му в съвременните общества е на стратегически сектор за националната сигурност и непреодолим фундамент на всички стопански и обществени процеси.

Темата за дигиталната трансформация на българското здравеопазване се очерта като една от най-важните теми в последните кризисни за целия свт месеци. Дикусията, посветена именно на дигитализацията на здравните процеси, е част от годишното събитие на Капитал  „Иновации и добри пракики в здравния сектор“ и се организира със съдействието на Български клъстер за дигитални решения и иновации в здравеопазването.

В рамките на събитито ще бъдат разгледени подходите за изграждане на единна здравна информационна система, ролята и значението на данните в сектора, какви нови умения трябва да притежават медицинските специалисти в бързо развиващата се технологична среда  и др.

Ще коментираме най-актуалната тема, а именно така дългоочакваното електронно здравеопазване, неговото развитие и първите му проявления –  електронното направление и електронната рецепта в условията на Covid-19 кризата.

Вярваме, че събитието ще бъде интересно и полезно за вас.

Включете се на 27 ноември (петък) от 15:00 часа.

Очакваме ви!

 

 

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Уебинар: