24.11.2021

Вече е наличен глобален стандарт за постигане на нулеви емисии от бизнеса, разработен от международната инициатива Science Based Targets. Net Zero стандартът поставя основите за целенасочени корпоративни действия в областта на климата и съдържа насоки за компаниите как да намалят емисиите си и какви са стъпките за поставянето на научнообосновани цели.

Включете се в уебинара на denkstatt - ще покажем потенциалa на новия стандарт и как може да бъде приложен. Ще представим актуални Net Zero примери и конкретни решения, които дава стандартът.

denkstatt e единствената компания в България, която е член на The Science Based Targets Network - програмата за ангажиране на бизнеса. В тази роля участваме в разработването и тестването на методи и инструменти за #ScienceBasedTargets (научнообосновани цели), за да се гарантира, че са лесни за употреба и лесни за изпълнение от страна на бизнеса.

Кога: 24 ноември 2021, 11.00 – 12.00 ч.

Регистрирайте се безплатно – https://register.gotowebinar.com/register/369677113695667724?source=website

Какво да очаквате:

  1. Ще споделим най-важното за новата инициатива на Science Based Targets – Net Zero стандарт
  2. Ще покажем как може да бъде приложен
  3. Ще сте наясно с първите стъпки за Вашата климатична Net Zero стратегия

 

Работният език е английски.

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Как се разработва научнообоснована NET ZERO корпоративна стратегия?