21.03.2023

Всички сме чували за Блокчейн и вероятно повечето от нас свързват това понятие с криптовалути.

В действителност, обаче, Блокчейн технологията далече надхвърля „копаенето на криптовалута“ и се превръща в една от най-обещаващите иновации във финансовия и дигиталния свят от създаването на интернет, която може да се използва за:

  • Намаляване на разходите за трансгранични транзакции и парични преводи;
  • Премахване на неефективността на веригата на доставки и намаляване на разходите;
  • В здравеопазването – за здравно електронно портфолио на пациента;
  • За защита на националните данни за самоличност;
  • Приложение в защита на авторските права;
  • Нотариални услуги;
  • Блокчейн и гласуване;
  • В образованието;
  • Др. 

В БСК имаме амбицията да сме една от първите организации в България, която ще работи по въпроса за въвеждане на блокчейн технологията, като желанието ни е да привлечем и нашите членове.   

По този повод Ви предлагаме да се включите в обучение, което да Ви запознае по-подробно с принципите на работа на блокчейн и Европейската инфраструктура за блокчейн услуги - EBSI. 

Обучението ще се проведе на 21 март 2023 г., от 10:00 ч., на бул. „Княз Ал. Дондуков“ №54Б, ет. 1 (вход откъм бул. „В. Левски“).

Освен присъствено, при заявен интерес, обучението може да бъде предоставено и онлайн, като линк ще бъде изпратен допълнително. 

Обучението е без такса за участие.

За да се включите в обучението, е необходимо да се регистрирате ТУК. 

В самата форма за регистрация опцията е за присъствено обучение в залата, но ако желаете да се включите онлайн или да гледате онлайн стрийминг, за да получите линк, моля да пишете на мейл: petko.ruskov@theedge.solutions. 

Лектор: доц. Петко Русков, който, освен преподавател в СУ, е и експерт в областта на мениджмънта и моделирането на бизнес процесите, технологичното предприемачество и иновациите, електронното обучение, управлението на проекти, електронния бизнес и др.

ПРОГРАМА

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Обучение