Българската стопанска камара чрез своята Издателска къща „Божидар Данев“ ЕООД и PointProduction стартират съвместна инициатива в подкрепа на родното производство. Двете компании обединяват усилията си, за да представят по най-добрия начин постиженията и новостите в българските компании, на страниците на сп. Noblesse Oblige и в ефира на предаването „Направено в България“.

„Направено в България“ е уникално за нашия ефир предаване с широка аудитория, което представя българското производство в най-различни сфери. Предаването се излъчва по bTV Action в неделя, от 17.30 ч. и се повтаря следващата събота по същото време. След излъчване епизодите могат да бъдат гледани онлайн на адрес napraveno.bg.

В предаването намират място както съвременни и иновативни фабрики и заводи с модерни мощности, така и традиционни занаяти, запазили своята автентичност през годините. „Направено в България“ представя всеки продукт като история, заредена с емоция, малка доза хумор и много патриотизъм. Предаването дава възможност да се наблегне както на сантименталната стойност на направения в България продукт, така и на качеството, чрез показване на различните тестове, проверки и лабораторни изследвания, през които той преминава, преди да достигне до крайния клиент.

При заснемането на производствените процеси се следват правилата за запазване на фирмената тайна, а всеки текст и кадър бива предварително одобрен от представяната компания. За „Направено в България“ не съществува проблем да спомене марката или да покаже логото на съответния производител или продукт.

Заявете участие в предаването ТУК.

Сп. Noblesse Oblige е печатно издание на Българска стопанска камара и е единственото списание, което се разпространява безплатно ОТ бизнеса и ЗА бизнеса. Представя добрите примери и иновативните решения. Не подлежи на цензура. Списанието се разпространява безплатно сред членовете на Българската стопанска камара в цялата страна, институции и бизнес организации, собственици и топ-мениджъри на водещите български компании, както и до 150 лидери на мнение в София. Разпространява се до:

  • Над 100 браншови организации и техните членове
  • Над 100 регионални структури на Българската стопанска камара
  • Лично до мениджърите на над 100 големи български компании
  • Членове на парламентарни комисии, министри, депутати и дипломати
  • Неправителствени организации
  • Всички университети в страната
  • По време на събития, на които БСК е организатор или партньор.

Читателите са добре образовани, с разнообразни интереси и любопитни към случващото се по света и в България. Пътуват често. Икономически активни. Реализират своите новаторски бизнес идеи в България. Търсят и оценяват различната гледна точка. Възраст: 25-65 годишни.

Изпраща се персонално “до хора, които заслужават”!

Списанието има и онлайн версия, достъпна през сайта на БСК, както и през профилите на Камарата в социалните мрежи.

Вижте възможностите за реклама ТУК.

 

Дата: 07.06.2022

Автор: БСК

Прочетено: 813