Уважаеми читатели,

Вероятно ще се съгласите с нас, че светът е пълен с липси. В липсите няма нищо лошо, защото именно те ни карат да се движим напред, за да ги запълваме.

Години наред като своя най-голяма липса българският предприемач посочва сигурността. Тъкмо намери сигурно място за бизнес - земята ще се “разтресе”. Тъкмо си стъпи на краката – няКой му влезе в обувките и му отреже краката. Тъкмо заздравеят раните – започва политически масаж. Тъкмо го сложат на системи – спира кислородът, къде от солидарност с умиращите, къде от лош мениджмънт на болницата.

Понеже сте интелигентна аудитория, ще разберете метафорите в написаното и, понеже сте хора, които сами карат влака на живота си, вероятна вече знаете, че личната сигурност и сигурността на бизнеса е изцяло във Ваши ръце.

Този брой посветихме именно на охраната и сигурността. Разглеждаме темата надълго и нашироко, буквално и преносно.

В страниците на списанието ще Ви срещнем с истински професионалисти, с компании, които са се доказали във времето, с нови технологии, които ще се докажат в бъдещето, и с познати лица, които ще представят нови неща, както в сектора, така и извън него.

Регионът на фокус този път е Благоевград, който според статистиката е най-сигурното място в България, с най-малко регистрирана престъпност.

Темата на сезона едва ли ще Ви изненада – енергийният шок е във фокуса ни на внимание, като Ви предлагаме компетентното мнение на експертите за това какво ни очаква с цените на природния газ и горивата.

Надяваме се, когато затворите брой 12 на “Noblesse Oblige”, да сте по-информирани и, най-вече – по-сигурни в изборите, които сте направили или предстои да направите!

Този брой е нашето пожелание към Вас за по-сигурни времена!

Приятно четене!

___________

Вижте всички статии ТУК!

Ако желаете да заявите доставка, направете го ОТТУК!

ISSN 2683-1058

Издател: Издателска къща „Божидар Данев“ ЕООД

Печат: ФолиАрт ООД

Дата: 02.09.2022

Прочетено: 316