06.04.2020

Дарение от 200 броя дезинфектанти за ръце на стойност над  хиляда лева получи днес Община „Родопи”. Благородният жест направи президентът на фирма „Рефан България” Ангел Попов. 

В това време много фирми, бизнесмени и общественици полагат усилия да осигурят дефицитните средства на хората, които имат най-голяма нужда от тях, изпълнявайки служебния си дълг на първа линия, заяви дарителят.  Той е впечатлен от усилията на хората, които ежедневно са на работните си места и обслужват гражданите, въпреки риска за здравето им.

Дарението е предназначено за всички служители на общината и кметства по населените места в „Родопи”.  Дезинфекциращи материали и предпазни средства ще бъдат раздадени и на още 70 доброволци, които се включват в битката с COVID -19. 

Дарението, което направи фирма „Рефан”  за нас не е само с финансова стойност, то е нещо повече – признак на загриженост, съпричастност и човечност. Вие дарявате не просто продукти за дезинфекция, а шанс да опазим и защитим живота и здравето на всички наши служители, изрази благодарността си ръководството на община „Родопи”. 

 

Дата: 06.04.2020

Източник: trafficnews.bg

Прочетено: 2344