14.06.2017

Българска стопанска камара съвместно с ИЧЕ – Италианската търговска агенция и Reed Exhibition, Италия, имат удоволствието да  Ви поканят на представянето на 41-то издание на MCE EXPOCOMFORT – най-големия панаир в света в областта на инсталациите за дома и промишлеността, ОВК и възобновяема енергия. Панаирът ще се проведе от в периода 13-16 март 2018 г. в Милано, Италия.  Италиански представители на панаира ще представят пълна информация за изложението и за всички новости на италианския пазар в сектор ОВК (HVAC-R), свързани с производството и дистрибуцията, както и възможности и условия за участие на български компании като изложители.

Събитието е насочено към икономически оператори от сектора на битовите и промишлени инсталации в ОВК, ВиК, ВЕИ, когенерация, изолации, енергоспестяващи решения, третиране на вода, санитария, смесители, оборудване за бани.

Информация за минали издания на панаира ще намерите ТУК.

Представянето ще се проведе на 14 юни 2017 г., сряда, от 11 часа в БСК, София, ул. Алабин 16-20.

Събитието е разделено в две части: представяне на възможностите и свободна дискусия на чаша вино и бизнес обяд. 

Регистрации се приемат до 9 юни, петък или до изчерпване на местата.

За информация и регистрация: Теодора Сотирова, тел.: 02 932 0934, E-mail: ierc2@bia-bg.com

ФОРМУЛЯР ЗА РЕГИСТРАЦИЯ

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Представяне на Международно изложение MCE EXPOCOMFORT 2018, Милано, Италия