06.12.2016

На 6 декември 2016 г.,
в Аулата на СУ „Св. Климент Охридски“,
от 10.00 ч. ще се проведе

ПЪРВАТА КОНФЕРЕНЦИЯ ПО ПРЕДПРИЕМАЧЕСТВО НА AMWAY.

Поводът за провеждането й е публикуването на 7-ия международен доклад на AMWAY за предприемачеството (AGER). Докладът е проведен от Amway в партньорство с Техническия университет в Мюнхен. Тази година докладът обобщава данни за 45 държави, събрани чрез присъствени и телефонни интервюта с над 50 000 мъже и жени на възраст между 14 и 99 г. Докладът измерва пулса на общественото мнение относно предприемачеството в цяла Европа. За втора поредна година докладът включва и статистика за България.

Конференцията ще бъде открита от проф. Цветан Давидков, ръководител катедра „Стопанско управление“ на СУ и ръководител на Центъра по предприемачество и проектно управление. Данните от изследването за България ще бъдат представени от г-жа Йоана Еначе, изпълнителен директор на Amway за Румъния, България и Гърция.  

Доц. Десислава Йорданова, академичен съветник на AGER за България и преподавател в катедра Стопанско управление на Софийския университет, ще коментира изводите от доклада.

Г-н Петър Ризов, член на управителния съвет на Българската стопанска камара (БСК), ще коментира бизнес климата в страната за стартиране на собствен бизнес. 

За участие в конференцията са поканени студенти, млади предприемачи и представители на работодателски организации. Предвидено е всички те да се включат в дискусия на тема „Как да насърчим предприемачеството в България“. 

За връзка с организаторите и заявяване на присъствие:
Мая Иванова,  email: m.ivanova@vando.bg

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Първа конференция по предприемачество на Amway