COVID-19
Общо: 135

Вомбат ЕООД Предлага : Дава се под наем ъглов магазин с голямо лице 11 м. гр.София, бул. Свети Наум 30

Вомбат ЕООД - София

Дава се под наем ъглов магазин с голямо лице 11 м. гр.София, бул. Свети Наум 30, с чиста застроена площ 120 м2 без включени общи части. Разпределението е на едно ниво на кота 0, включващо голяма търговска зала, с изграден трезор, който може да се ползва и за склад или архив, офис за управител и тоалетна. Помещението е подходящо за всякакъв вид търговска дейност - магазин, банка, аптека, шоурум, офис и др. Изключително видимо е и с възможност да се постави голяма рекламна табела. Стени и тавани – бял латекс Под -Дизайнерска настилка Flowcreat Нова централна за обекта климатична инсталация Панасоник. СОТ и Видеонаблюдение Наемна цена - 1550 евро/месец без ДДС. За контакт: Лилия Георгиева +359888603039

Виж повече...

Дата: 24.07.2020

Свържи се

Тон бонбон Търси : Търси да закупи оборудване за щанд киоск (бяло)

Тон бонбон - София

Търси да закупи оборудване за щанд киоск (бяло)

Дата: 24.07.2020

Свържи се

Тон бонбон Търси : Търси се за щанд за балони и парти артикули

Тон бонбон - София

Търси се за щанд за балони и парти артикули, телефон за връзка - 0887767054 - Поля Спасова

Дата: 24.07.2020

Свържи се

ул. "Николай Островски" 5, ет. 1, офис 2, град София Предлага : Продава се инвестиционен имот

ул. "Николай Островски" 5, ет. 1, офис 2, град София - София

Продава се инвестиционен имот (ТЪРГОВСКИ КОМПЛЕКС WEST POINT CENTER) с обща площ 3016 м2 с административен адрес, гр. София, район Люлин, бул. “Джавахарлал Неру” 4. Пълна информация ще намерите на: https://www.wpcrent.bg/.

Виж повече...

Дата: 24.07.2020

Свържи се

Тино Хеър ЕООД Търси : Търси се под наем помещение 50 кв

Тино Хеър ЕООД - София

Търси се под наем помещение 50 кв, на комуникативно място. По възможност през Август

Дата: 24.07.2020

Свържи се

Тино Хеър ЕООД Предлага : Продава се бизнес тип "Hair salons", помещението е в Сердика център

Тино Хеър ЕООД - София

Продава се бизнес тип "Hair salons", помещението е в Сердика център.В цената е включено оборудването - две измиване колони, 4 работни места, едно маникюрско и едно педикюр ССА място, напълно оборудвани. Цената е 100 000 лв без ДДС.

Виж повече...

Дата: 24.07.2020

Свържи се

"ЕЛР" ООД Предлага : Предпазни маски - полипропилен

"ЕЛР" ООД - София

Висококачествени предпазни маски от два слоя, долният слой е от полипропилен /тестван в Централна изпитвателна лаборатория за тилови имущества към Институт по отбрана „Проф. Цветан Лазаров“ към Министерство на отбраната, Р. България/. За повече информация: http://samimou.com/

Виж повече...

Дата: 21.07.2020

Свържи се

МЕЙТЕКС ЕООД Предлага : Предпазни престилки за еднократна употреба от полипропилен

МЕЙТЕКС ЕООД - Монтана

Предпазни престилки за еднократна употреба.Изработени от полипропилен - двоен спънбоунд с хидрофобна добавка , 25гр/м2 , светлосини. Закопчаване посредством връзки на гърба ,ръкав с ластична лента в долен край - за плътно прилягане към ръката Универсален размер Техническа документация и конструкция-Съгласно съвместни указания на на Френските министерства на здравеопазване и икономика Опаковка - 10 броя в плик TDS на материалите Декларация за съответствие от Производител на полипропилена Налично количество Допълнителна информация - тел: 0888 07 80 80 - инж. Димитър Йовков

Виж повече...

Дата: 26.06.2020

Свържи се

МЕЙТЕКС ЕООД Предлага : Предпазни престилки за еднократна употреба от полипропилен

МЕЙТЕКС ЕООД - Монтана

Предпазна престилка от полипропилен , двоен спънбоунд , 25гр/м2, с хидрофобна добавка. 1. Техническо описание: Универсален размер. Закопчаване-на гърба с връзки на вратна и талия Ръкав с ластик за по плътно прилягане по ръката 2.Търговска опаковка - 10 бр. в плик 3.Техническа спесификация на материала , от който са изработени престилките и Декларация за съответствие от производителя на полипропилена 4.Налично клоичество - 4500 бр.

Виж повече...

Дата: 25.06.2020

Свържи се

ДЕС Партнърс ЕООД Предлага : Изготвяне и отчет на проекти за микро, малки и средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

ДЕС Партнърс ЕООД - София

Консултантски услуги при кандидатстване и отчет на проекти за микро, малки и средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19.

Виж повече...

Дата: 05.06.2020

Свържи се

НЕОПРОТЕКТ ООД Предлага : Предпазни маски (респиратори) KN95 (с клапа или без клапа) и еднократни ръкавици (нитрил, латекс)

НЕОПРОТЕКТ ООД - БУРГАС

Предлаганите от нас маски са вертикално сгъваеми, предпазват от средни нива на прах, както и от нетоксични и с ниска-до-средна токсичност твърди и течни аерозоли, с вграден клипс за носа, плетени ленти за глава от естествен каучук, без съдържание на латекс. Подходящи за ползване в различни сфери на индустрията и облужващите дейности, при работа, свързана със запрашена работна среда или наличие на аерозоли. Моделите с клапан за издишване, предлагат по-голям комфорт при работа, с оглед облекчаване дишането, подпомогнато от изпускателния клапан. Актуални цени на двата модела маски: Респиратор KN95 мод. 3600 (без клапан за издишване) - 4.08 лв. с ДДС Респиратор KN95 мод. 3600 (с клапан за издишване) - 5.34 лв. с ДДС За повече информация относно тези и други продукти, бихте могли да разгледате нашия уебсайт: www.neoprotect.eu На него ще намерите всичко необходимо за осигуряване на оптимална безопасност на Вашето работно място! Не се колебайте да се свържете с нас за въпроси и допълнителна информация относно конкретни продукти, както и за консултации за правилния избор на Лични Предпазни Средства, Работно и Специално облекло и Защитни Обувки, подходящи за Вашите условия на работа!

Виж повече...

Дата: 31.05.2020

Свържи се

Онлайн Шопс Еоод Предлага : Производител на предпазни средства и дезинфектант

Онлайн Шопс Еоод - София

Здравейте, Наши клиенти са 80% от общинските предприятия , обслужваме медицински центрове и болници, също така правим много дарения, приемаме също така и плащания за дарения и насочваме избраните предпазни средства към конкретна болница или друго място/хора в нужда от дарителя или анонимно, като винаги добавяме от нас количества към дарението. Разширихме портфолиото си и вече имаме по-ниски цени: 10л туба с Етанол - денатуриран спирт 99% за подове , повърхности и ръце на цена 40лв 5л дезинфекциращ гел за ръце на цена 40лв Диспенсъри с помпа дозатор от 2лв Предпазни маски на цена от 0.45лв за брой. Всички цени са без ддс. ПоЗдрави от екипа на www.onlineshops.bg

Виж повече...

Дата: 31.05.2020

Свържи се

Институт Бедросян Предлага : Защитен Детски Център

Институт Бедросян - София

Предлага се защитено пространство за деца - две зали за провеждане на организирани занимания с деца в малки групи- по 5 деца за двете зали. Поема се ангажимент за : 1. Програма с образователен и обучителен характер според възрастта на децата (и желанията на родителите ( за деца от 3 до 10 год) 2. Заниманията се водят от високо квалифицирани педагози 3. Осигурено е наблюдение от мед. персонал. 4. Осигурена е храна от лицензирана фирма за кетъринг. 5. Осигурено е място за занимания, за отдих, за спорт, за игри. 6. Извършват се необходимите процедури за почистване и дезинфекция. Снабдени сме с материали и консумативи- дезинфектанти, препарати, маски, ръкавици, калцуни и др. Защитеният Детски център се намира в гр. София, кв. Манастирски ливади- запад. Площта на помещенията е 50 кв.м. ( всяка зала е по 25 кв.м).Разполагаме с двор и детска площадка. Има необходимото оборудване, обзавеждане, игри и дидактични материали. Разполагаме и с транспорт, ако възникне необходимост.

Виж повече...

Дата: 30.04.2020

Свържи се

Институт Бедросян Предлага : Защитено самостоятелно ателие за живеене и временно настаняване

Институт Бедросян - София

Предлага се ателие за живеене, находящо се в гр. София, кв. Манастирски ливади в близост до бул България. Може да бъде използвано за временно настаняване на лица, нуждаещи се от убежище , намиращи се в риск или с цел изолация по време на пандемията, съобразно мерките за извънредно положение. Осигурени са необходимите условия за живот- има обзавеждане, оборудване, извършват се дезинфекционни процедури.

Виж повече...

Дата: 30.04.2020

Свържи се

ИКОМ – счетоводна кантора - Миронови ООД Предлага : Счетоводни услуги

ИКОМ – счетоводна кантора - Миронови ООД - Русе

Иком е специализирано счетоводно предприятие в град Русе, oсновано през 1992 година с предмет на дейност – счетоводни услуги. Кантората предлага следните счетоводни и финансови услуги: Регистрация на фирма; Текущо счетоводно обслужване; ТРЗ. За повече информация: www.ikom.bg

Виж повече...

Дата: 28.04.2020

Свържи се

"Естелла - 2005" ООД Предлага : Тениски

"Естелла - 2005" ООД - Бургас

Фирма "Естелла-2005 " ООД предлага на едро български и турски тениски с цени на едро от 4.90 лв. до 12.50 лв. Фирмата издава фактури .

Дата: 27.04.2020

Свържи се

АДВОКАТСКА КАНТОРА Предлага : адвокатски услуги

АДВОКАТСКА КАНТОРА - РУСЕ

Правно обслужване на физически и юридически лица. Комплексно съдействие по взаимни условия и договорености за защитата на законните права и интереси на клиентите. Услуги и по медиация за решаване на спорове.

Виж повече...

Дата: 24.04.2020

Свържи се

TELUS International Europe Търси : Game Support Representative with FRENCH – Work from Home (May-August)

TELUS International Europe - София

TELUS International Europe предлага работа от вкъщи на хора, владеещи перфектно френски + английски език. Повече информация можете да получите на www.telusbg.com. Изпратете своето CV на e-mail: recruitment.bg@telusinternational.com

Виж повече...

Дата: 14.04.2020

Свържи се

КолПойнт Ню Юръп ЕАД Търси : Game Support Representative with German – Work from Home (May-August)

КолПойнт Ню Юръп ЕАД - София

TELUS International Europe предлага работа от вкъщи на хора, владеещи перфектно немски+ английски. Повече информация можете да получите на www.telusbg.com. Изпратете своето CV на e-mail: recruitment.bg@telusinternational.com

Виж повече...

Дата: 14.04.2020

Свържи се

Винарска изба "Шато Ботево" Предлага : Персонална доставка на вино за гр. София до Вашия офис и дом

Винарска изба "Шато Ботево" - с.Ботево

За времето на извънредното положение, Винарска изба „Шато Ботево” Ви предлага доставка на висококачествено българско вино собствено производство до офиса или дома за гр. София при строго спазване на санитарно – хигиенните изисквания и мерки за безопасност. За поръчка моля да се обадите на +359 899 91 96 92. За поръчки до 50,00 лв. се заплаща доставка в размер на 5,00 лв. За поръчки на стойност над 50,00 лв. доставката е безплатна. Информация за предлаганите вина може да откриете на сайта на Винарска изба „Шато Ботево” ТУК 

Виж повече...

Дата: 13.04.2020

Свържи се

Ако желаете публикуваната от Вас обява да бъде премахната, пишете на адрес offer@bia-bg.com

Прочетено: 11934