e-help
Общо: 143

Unicom Services Предлага : Юником Сървисиз - Вашият надежден партньор за конферентни и комуникационни технологии

Unicom Services - София

Юником Сървисиз е официален представител на световни марки като Jabra, Epos/Sennheiser, Yealink и др. – световни лидери в конферентни и комуникационни технологии. Нашата цел е да сме свързващото звено между производителите и партньорите ни в предлагането на световни марки. Изградили сме стабилна репутация сред нашите клиенти благодарение на опита, който имаме в сътрудничеството си с други асоциации ( БАСКОМ, АЙБЕСТ и др.).

Виж повече...

Дата: 20.11.2023

Свържи се

Такси Ямбол Предлага : Такси Ямбол

Такси Ямбол - Ямбол

Предлагаме трансфери от и до летища, както и до всяка точка на България!Свържете се с нас по всяко време и ние ще се погрижим!Предлагаме качествена услуга с нашите нови автомобили! We offer transfers from and to airports, as well as anywhere in Bulgaria! Contact us at any time and we will take care! 0896403615

Виж повече...

Дата: 08.11.2023

Свържи се

Орган за контрол при "Корект Консулт 18" ЕООД Предлага : ИЗВЪРШВА ИЗМЕРВАНИЯ НА ЕЛ. ПАРАМЕТРИ И ФИЗИЧНИ ФАКТОРИ

Орган за контрол при "Корект Консулт 18" ЕООД - София

Предлагаме Ви извършване контрол на: • Ел. уредби и съоръжения до и над 1000 V: - Импеданс на контура “фаза – защитен проводник”; - Съпротивление на изолация; - Защитни прекъсвачи допирно напрежение, ток на изключване и задействане чрез бутона за проверка/; - Съпротивление на защитни заземителни уредби; - Съпротивление на мълниезащитни заземителни уредби.; • Физични фактори - Микроклимат в работна и битова среда /температура на въздуха, относителна влажност на въздуха, скорост на движение на въздуха/; - Изкуствено осветление в работна и битова среда /осветеност/; - Шум в работна среда; - Шум в помещения на жилищни и обществени сгради; - Шум в околна среда • Вентилационни инсталации: - Дебит на въздушен поток; - Скорост на движение на въздушния поток Сертификатите и протоколите и от контрол се изискват и проверяват от контролните органи /ИА „ Г лавна инспекция по труда“ , ГД "Пожарна безопасност и защита на населението" , РЗИ, РИОКОЗ /, а резултатите се прилагат при изготвянето на оценката на риска от службите по трудова медицина и/или специалисти на работодателя! Същите сертификати и протоколи от контрол са необходими и при пускане в експлоатация на нови жилищни, обществени и производствени сгради и при промяна на предназначението на обект – изискващи се за узаконяването му. Дейността свързана с контрола е съобразена изцяло с разработената и действаща система за управление в ОКС, съгласно БДС ISO/IEC 17020:2012.

Виж повече...

Дата: 17.03.2021

Свържи се

Крестън БулМар - кюстендил ООД Предлага : Счетоводни услуги от "Крестън БулМар" град Кюстендил"

Крестън БулМар - кюстендил ООД - Кюстендил

Счетоводната практика на Счетоводна къща "Kreston BulMar" град Кюстендил е пълно счетоводно обслужване на микро, малки, средни и големи компании, занимаващи се с услуги, търговия и производство, които оперират, както само у нас, така и на чужди пазари, както в Европейския съюз, така и в трети страни. Предлага професионални еднократни и абонаментни счетоводни услуги, а също данъчни, трудово-правни и осигурителни консултации. Осигурява на клиентите си компетентни предложения и решения за развитието на техния бизнес в законовите рамки на Република България. Нашата цел е бизнесът ни да расте заедно с бизнеса на нашите клиенти. Мисията ни е да обслужваме клиентите си бързо, качествено и да пестим едно от най-ценните неща в наши дни - времето и спокойствието им. За всеки наш клиент се стараем да структурираме и организираме счетоводната му отчетност така, че своевременно да получава надеждна и разбираемо представена финансова информация, с която да може да взема навременни и добри управленски решения, за по-успешното развитие на неговия бизнес.

Виж повече...

Дата: 01.01.2021

Свържи се

ИДЕЕС ЕООД Предлага : Многократни, антибактериални маски за лице, перящи се

ИДЕЕС ЕООД - София

Предпазни маски за лице - защита от вируси, бактерии и микроби. За многократна употреба, перящи се, гладещи се. В самостоятелна опаковка, 20 броя в найлонов плик, 25 плика в кашон. С необходимите сертификати за продажба в ЕС и САЩ. Доставки - до клиента в София, или с куриер в страната. Цена на едро - 3 лева.

Виж повече...

Дата: 04.12.2020

Свържи се

МЕЙТЕКС ЕООД Предлага : Предпазни маски с перманентна антибактериална защита - хидрофобирани

МЕЙТЕКС ЕООД - Монтана

Предпазни маски,изработени от 100% памучен плат хидрофобиран(водонепропусклив),сертифициран плат с трайна антибактериална защита.Документи за произход на плата и за перманентната антибактериална защита-покритие SILVERPLUS (R).Всяка маска е с упътване за употреба.Опаковка - 10 бр. в плик.Налични количества в два цвята-бели и петрол.Цена 2.00лв./бр.,без ДДС.Отстъпка за количество над 2000бр.Допълнителна информация на тел;0888078080 - Димитър Йовков Тази маска не е лично предпазно средство по смисъла на:Регламент на (ЕС) 2016/425 от 09.03.2016г.

Виж повече...

Дата: 29.10.2020

Свържи се

ИДЕЕС ЕООД Предлага : многократни, антибактериални маски за лице

ИДЕЕС ЕООД - София

Предлагаме от склада в София, многократни, анти бактериални, перящи се, с нано технологичен пласт, бели маски против вируси, бактерии и микроби. С единична опаковка, 20 в плик, 500 в кашон. Разполагат с необходимите за ползване в Европа и САЩ разрешения и сертификати. Цена - 4,20 лв. Отстъпка - при закупуване на над 100 броя.

Виж повече...

Дата: 13.10.2020

Свържи се

НИТ-Нови Интернет технологии ЕООД Предлага : Онлайн обучение по застраховане за брокери

НИТ-Нови Интернет технологии ЕООД - София

Filters

Обучение по застраховане 

Предлагаме онлайн курс по застраховане по чл.304 от Кодекс на застраховането и съгласно съгласно изискванията на чл. 18 от Наредба № 28 от 10.05.2006: Предлагаме дистанционнo обучение на застрахователни брокери за придобиване на знания и умения по Приложение 3 от КЗ -– достъпно онлайн - навсякъде по всяко време. Можете да се запишете индивидуално или групово 
• Всички лекции са онлайн, в интерактивен формат, с много снимки и илюстрации, има добавен речник. Лекциите са удобни за ползване  от телефон, компютър и таблет.
• Предоставяме подготвителен тест към всяка част от програмата за обучение - така ще получите подготовка за финаления тест.
• Провеждаме финален изпит и издаваме сертификат за преминато обучение, валиден пред Комисия по финансов надзор.

Имаме и допълнителен  "Курс за продължаващо обучение", което осигурява 15 часа обучение за повишаване на знанията и уменията на служителите.

Комисия по финансов надзор, с решение 1153-ПО от 29.10.2019 даде право на НИТ-Нови Интернет Технологии“ ЕООД да извършва обучения по програма, конспект и методика за изпитване, утвърдена от КФН.


Можете да се запознаете и да направите заявка за обучението от тук 

Можете да ни намерите и на телефон 02 8505364 всеки работен ден от 10:00 до 18:00 часа.

Виж повече...

Дата: 08.10.2020

Свържи се

Вомбат ЕООД Предлага : Дава се под наем ъглов магазин с голямо лице 11 м. гр.София, бул. Свети Наум 30

Вомбат ЕООД - София

Дава се под наем ъглов магазин с голямо лице 11 м. гр.София, бул. Свети Наум 30, с чиста застроена площ 120 м2 без включени общи части. Разпределението е на едно ниво на кота 0, включващо голяма търговска зала, с изграден трезор, който може да се ползва и за склад или архив, офис за управител и тоалетна. Помещението е подходящо за всякакъв вид търговска дейност - магазин, банка, аптека, шоурум, офис и др. Изключително видимо е и с възможност да се постави голяма рекламна табела. Стени и тавани – бял латекс Под -Дизайнерска настилка Flowcreat Нова централна за обекта климатична инсталация Панасоник. СОТ и Видеонаблюдение Наемна цена - 1550 евро/месец без ДДС. За контакт: Лилия Георгиева +359888603039

Виж повече...

Дата: 24.07.2020

Свържи се

Тон бонбон Търси : Търси да закупи оборудване за щанд киоск (бяло)

Тон бонбон - София

Търси да закупи оборудване за щанд киоск (бяло)

Дата: 24.07.2020

Свържи се

Тон бонбон Търси : Търси се за щанд за балони и парти артикули

Тон бонбон - София

Търси се за щанд за балони и парти артикули, телефон за връзка - 0887767054 - Поля Спасова

Дата: 24.07.2020

Свържи се

ул. "Николай Островски" 5, ет. 1, офис 2, град София Предлага : Продава се инвестиционен имот

ул. "Николай Островски" 5, ет. 1, офис 2, град София - София

Продава се инвестиционен имот (ТЪРГОВСКИ КОМПЛЕКС WEST POINT CENTER) с обща площ 3016 м2 с административен адрес, гр. София, район Люлин, бул. “Джавахарлал Неру” 4. Пълна информация ще намерите на: https://www.wpcrent.bg/.

Виж повече...

Дата: 24.07.2020

Свържи се

Тино Хеър ЕООД Търси : Търси се под наем помещение 50 кв

Тино Хеър ЕООД - София

Търси се под наем помещение 50 кв, на комуникативно място. По възможност през Август

Дата: 24.07.2020

Свържи се

Тино Хеър ЕООД Предлага : Продава се бизнес тип "Hair salons", помещението е в Сердика център

Тино Хеър ЕООД - София

Продава се бизнес тип "Hair salons", помещението е в Сердика център.В цената е включено оборудването - две измиване колони, 4 работни места, едно маникюрско и едно педикюр ССА място, напълно оборудвани. Цената е 100 000 лв без ДДС.

Виж повече...

Дата: 24.07.2020

Свържи се

"ЕЛР" ООД Предлага : Предпазни маски - полипропилен

"ЕЛР" ООД - София

Висококачествени предпазни маски от два слоя, долният слой е от полипропилен /тестван в Централна изпитвателна лаборатория за тилови имущества към Институт по отбрана „Проф. Цветан Лазаров“ към Министерство на отбраната, Р. България/. За повече информация: http://samimou.com/

Виж повече...

Дата: 21.07.2020

Свържи се

МЕЙТЕКС ЕООД Предлага : Предпазни престилки за еднократна употреба от полипропилен

МЕЙТЕКС ЕООД - Монтана

Предпазни престилки за еднократна употреба.Изработени от полипропилен - двоен спънбоунд с хидрофобна добавка , 25гр/м2 , светлосини. Закопчаване посредством връзки на гърба ,ръкав с ластична лента в долен край - за плътно прилягане към ръката Универсален размер Техническа документация и конструкция-Съгласно съвместни указания на на Френските министерства на здравеопазване и икономика Опаковка - 10 броя в плик TDS на материалите Декларация за съответствие от Производител на полипропилена Налично количество Допълнителна информация - тел: 0888 07 80 80 - инж. Димитър Йовков

Виж повече...

Дата: 26.06.2020

Свържи се

МЕЙТЕКС ЕООД Предлага : Предпазни престилки за еднократна употреба от полипропилен

МЕЙТЕКС ЕООД - Монтана

Предпазна престилка от полипропилен , двоен спънбоунд , 25гр/м2, с хидрофобна добавка. 1. Техническо описание: Универсален размер. Закопчаване-на гърба с връзки на вратна и талия Ръкав с ластик за по плътно прилягане по ръката 2.Търговска опаковка - 10 бр. в плик 3.Техническа спесификация на материала , от който са изработени престилките и Декларация за съответствие от производителя на полипропилена 4.Налично клоичество - 4500 бр.

Виж повече...

Дата: 25.06.2020

Свържи се

ДЕС Партнърс ЕООД Предлага : Изготвяне и отчет на проекти за микро, малки и средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

ДЕС Партнърс ЕООД - София

Консултантски услуги при кандидатстване и отчет на проекти за микро, малки и средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19.

Виж повече...

Дата: 05.06.2020

Свържи се

НЕОПРОТЕКТ ООД Предлага : Предпазни маски (респиратори) KN95 (с клапа или без клапа) и еднократни ръкавици (нитрил, латекс)

НЕОПРОТЕКТ ООД - БУРГАС

Предлаганите от нас маски са вертикално сгъваеми, предпазват от средни нива на прах, както и от нетоксични и с ниска-до-средна токсичност твърди и течни аерозоли, с вграден клипс за носа, плетени ленти за глава от естествен каучук, без съдържание на латекс. Подходящи за ползване в различни сфери на индустрията и облужващите дейности, при работа, свързана със запрашена работна среда или наличие на аерозоли. Моделите с клапан за издишване, предлагат по-голям комфорт при работа, с оглед облекчаване дишането, подпомогнато от изпускателния клапан. Актуални цени на двата модела маски: Респиратор KN95 мод. 3600 (без клапан за издишване) - 4.08 лв. с ДДС Респиратор KN95 мод. 3600 (с клапан за издишване) - 5.34 лв. с ДДС За повече информация относно тези и други продукти, бихте могли да разгледате нашия уебсайт: www.neoprotect.eu На него ще намерите всичко необходимо за осигуряване на оптимална безопасност на Вашето работно място! Не се колебайте да се свържете с нас за въпроси и допълнителна информация относно конкретни продукти, както и за консултации за правилния избор на Лични Предпазни Средства, Работно и Специално облекло и Защитни Обувки, подходящи за Вашите условия на работа!

Виж повече...

Дата: 31.05.2020

Свържи се

Онлайн Шопс Еоод Предлага : Производител на предпазни средства и дезинфектант

Онлайн Шопс Еоод - София

Здравейте, Наши клиенти са 80% от общинските предприятия , обслужваме медицински центрове и болници, също така правим много дарения, приемаме също така и плащания за дарения и насочваме избраните предпазни средства към конкретна болница или друго място/хора в нужда от дарителя или анонимно, като винаги добавяме от нас количества към дарението. Разширихме портфолиото си и вече имаме по-ниски цени: 10л туба с Етанол - денатуриран спирт 99% за подове , повърхности и ръце на цена 40лв 5л дезинфекциращ гел за ръце на цена 40лв Диспенсъри с помпа дозатор от 2лв Предпазни маски на цена от 0.45лв за брой. Всички цени са без ддс. ПоЗдрави от екипа на www.onlineshops.bg

Виж повече...

Дата: 31.05.2020

Свържи се

Ако желаете публикуваната от Вас обява да бъде премахната, пишете на адрес offer@bia-bg.com

Прочетено: 44799