COVID-19
Общо: 106

Съксесс ЕООД Предлага : предпазни маски за лице, за многократно използване, антибактериални

Съксесс ЕООД - Дупница

Съксесс ЕООД изработва и предлага предпазни маски за лице, изработени от 100% органичен памук с плътност 180 грама, както следва: еднопластова маска - 1.60 лв броя двупластова маска - 1.80 лв броя двупластова маска от антибактериален плат, сертифициран - 2.00 лв броя Фирмата не е регистрирана и не надчислява ДДС на издаваните фактури. За допълнителна информация 0988 986 047, Петър Георгиев.

Виж повече...

Дата: 02.04.2020

Свържи се

Olanga AG Предлага : Приложение от Швейцария помага на ресторантите да работят в условия на пандемия

Olanga AG - Brugg

Иновативно приложение от Швейцария помага на ресторантите у нас да работят в извънредното положение, чрез единствения останал начин за оцеляване - изпълняване на поръчки. Вижте повече тук.

Виж повече...

Дата: 02.04.2020

Свържи се

Монтин Груп еоод Предлага : Маски за многократна употреба

Монтин Груп еоод - montana

Маски за лице многократна употреба памук цена 1.80 лв

Дата: 02.04.2020

Свържи се

"ФолиАрт" ООД - Добрич Предлага : Защитни паравани от поликарбон

"ФолиАрт" ООД - Добрич - Добрич

"ФолиАрт" ООД произвежда защитни паравани за бюро от поликарбон, с размери 100/60, 80/60 и 60/60 см. Подходящи са за почистване със спирт и дезинфектант. Лесни за сглобяване. С отвор за подаване на документи. Подходящи за офиси и магазини. За контакт: Мартин Радев - 0899 86 30 48. Можете да поръчате оттук shorturl.at/AMSZ7

Виж повече...

Дата: 01.04.2020

Свържи се

Център за външноикономическо сътрудничество към БСК, EEN Предлага : Международна борса в EEN

Център за външноикономическо сътрудничество към БСК, EEN - София

В ЕЕН е създадена международна борса. Ако членуващи в БСК фирми могат да предложат продукти (всякакви медицински) и имат опит или потенциал за износ, могат да се свържат с нас. При фирми, занимаващи се с 3D принтиране на медицински шлемове, германски колеги са пуснали безплатно дизайна си и инструкции в ЕЕН форума ни и имаме възможност да го изпратим при конкретно запитване. Необходимо е да заинтересованите да имат добри комуникационни умения на английски език и да са добре информарани по темата. Допълнително информация можете да откриете на следния линк.

Виж повече...

Дата: 31.03.2020

Свържи се

"Естелла - 2005" ООД Предлага : Продава предпазни маски за многократна употреба

"Естелла - 2005" ООД - Бургас

Фирма "Естелла- 2005" ООД Бургас разполага на склад с предпазни маски за многократна употреба. Маските са с плътност 300 микрограма и не запотяват лицето при носене. Изработени са от чист памук и не предизвикват алергии и неприятни състояния на устната кухина както маските изработени с изкуствени материали. Фирмата е регистрирана по ДДС и издава фактури. Цена на маска с ДДС 2.60 лв. Можете да се свържете с нас на телефон 0988 753 171 - Митка Георгиева. Разполагаме на склад й с тениски бели и цветни цена с ДДС - 4.80 лв. Белина - 1.20 лв. с ДДС Овлажняващи кърпи за ръце 1.90 лв. цена с ДДС. При желание можем да доставим и по-големи количества от продуктите! За контакти - Митка Георгиева Бургас 0988 753 171

Виж повече...

Дата: 30.03.2020

Свържи се

Жуковски ЕООД Предлага : Изграждане на уеб сайт или онлайн магазин

Жуковски ЕООД - София

Предлагам бърза и професионална изработка на уеб сайт или онлайн магазин. Безплатна консултация. Портфолио: https://www.jukovski.com

Дата: 30.03.2020

Свържи се

Зебрано 1 ООД Предлага : Доставки на храна до работното място и дома

Зебрано 1 ООД - София

За София и Варна. Фирмата ни е специализирана във приготвянето на прясна готвена храна ежедневно. Доставяме топла и студена кухня при стротго спазване на санитарно хигиенните изисквания, както при производството така и при доставката.

Виж повече...

Дата: 30.03.2020

Свържи се

Зебрано ЕООД Предлага : Работна ръка под наем

Зебрано ЕООД - Варна

За градовете София и Варна. Разполагаме със 100 души, които можем да предоставим под наем за период от 2 месеца. Млади хора в активна възраст.

Дата: 30.03.2020

Свържи се

Рибекс Трейдинг ООД Предлага : Мариновани рибни продукти

Рибекс Трейдинг ООД - Бургас

Фирмата е производител на мариновани рибни продукти, цеха ни е базиран в гр. Бургас.

Дата: 30.03.2020

Свържи се

Дидор Трейд еоод Предлага : памучни защитни маски

Дидор Трейд еоод - Русе

ДИДОР ТРЕЙД ЕООД град Русе предлага: двупластови памучни защитни маски за многократна употреба в различни десени. Цена: 1.80 лв. без ДДС Телефон за връзка 0888 259394

Дата: 27.03.2020

Свържи се

Испански и полски болници, и словашка компания Търси : медицинско оборудване/ изделия и дезинфектанти

Испански и полски болници, и словашка компания - --

Испански и полски болници, и словашка компания търсят български производители и/или доставчици на следното медицинско оборудване/ изделия и дезинфектанти: - хирургически маски; - предпазни медицински облекла; - ръкавици; - течен сапун; - дезинфекционни течности (мин. 70% алкохол, но други също биха били полезни). За повече информация заинтересованите фирми мога да изпратят запитване на: Лора Любенова, e-mail: ierc3@bia-bg.com (експерт в Център "Външноикономическо сътрудничество" при БСК)

Виж повече...

Дата: 27.03.2020

Свържи се

"ДИКЕНС ИНЖЕНЕРИНГ" ЕООД Предлага : ARKEMA Altuglas SG7 -- термопластичен полимер за медицински цели

"ДИКЕНС ИНЖЕНЕРИНГ" ЕООД - Варна

Около 350 кг полиметилметакрилат на гранули. Подходящ за производство на всякакви медицински изделия, осъществяващи временен или постоянен допир с части от тялото или лигавицата.

Виж повече...

Дата: 27.03.2020

Свържи се

Сдружение „Кооперативен клъстер“ Предлага : Лични предпазни средства (маски и облекла) в цялата страна

Сдружение „Кооперативен клъстер“ - София

1. Хипоалергенна санитарна полумаска за многократна употреба, двуслойна и трислойна, изработена от тъкан и нетъкан текстил. ISO 17050-1,БДС 4435-82. Вижте СПЕЦИФИКАЦИЯ! 2. Защитен гащеризон за еднократна употреба, хипоалергенен от нетъкан текстил ISO 17050-1,БДС 4435-82 Изделията са изработени от кооперации на хора с увреждания изцяло от български материали.

За допълнителна информация и поръчка: 0888 40 12 66

Виж повече...

Дата: 27.03.2020

Свържи се

Елиос БГ ЕООД Предлага : Преводи в електронен вид

Елиос БГ ЕООД - София

Агенция за преводи Елиос БГ предлага бързи, точни и професионални преводи в ЕЛЕКТРОНЕН ВИД за всякакви лични и фирмени нужди. Агенцията е с многогодишен опит и е оторизирана от Министерството на Външните работи. Извършваме преводи на ВСЯКАКЪВ тип текстове и на почти ВСИЧКИ езици: рекламни материали, уеб страници, текстове в различни сектори на икономиката, правото, медицината, техниката. Моля, отправяйте запитвания на електронна поща: elios@abv.bg , или на телефони: 0889600162, 00359 /0/ 876609763.

Виж повече...

Дата: 26.03.2020

Свържи се

Малка реклама ООД Предлага : Защитни шлемове

Малка реклама ООД - Варна

Произвеждаме защитни шлемове - леки и удобни за носене, защитен филм против изпотяване, захващане с ластична лента, иновативен дизайн. Цена до 50бр - 8,00лв Цена 50-100бр - 6,90лв Цена над 100бр - по договаряне.

Виж повече...

Дата: 26.03.2020

Свържи се

Агро-Ойл ООД Предлага : Хигиенни МАСКИ за защита на населението

Агро-Ойл ООД - София

Black & White 1-слойна хигиенна маска от нетъкан текстил • за еднократна употреба Цена: 0.95 лв. без ДДС Black & White 2-слойна или 3-слойна хигиенна маска с джоб • за многократна употреба • джоб за слагане на допълнителна защита • подходяща за машинно или ръчно пране Цена: 2,50 лв. без ДДС Black & White 3-слойна хигиенна маска тип шлем (по поръчка) • за многократна употреба • джоб за слагане на допълнителна защита • подходяща за машинно или ръчно пране Цена: 3,50 лв. без ДДС ВАЖНО: Хигиенните маски не са стерилни и не са ЛПС по смисъла на Регламент (ЕС) 216/425. Ако използвате маската с цел предпазване от вируси, моля имайте предвид и спазвайте и препоръките на СЗО. Препоръчително е да разполагате с повече маски, в зависимост от времетраенето на престоя ви във външна среда. За повече информация и поръчка: Email: agrooilood@gmail.com и тел: 088 66 08 636

Виж повече...

Дата: 26.03.2020

Свържи се

MB Comms. Предлага : Пробийте медийния шум и стигнете до съзнанието на аудиторията си бързо и ударно. Спечелете клиенти чрез образователни материали, без да плащате за тях.

MB Comms. - София

В суматохата на кризата и в лавината от информация е още по-трудно да бъдете забелязани. Има обаче интелигентен и бърз начин на разумна цена да се откроите и да се позиционирате като решение за клиентите си и за потребителите. Компаниите, които се довериха на MB Comms. са представени във всички национални и регионални медии в страната, продуктите им са позиционирани в образователни и полезни материали, резултатите им в търсачките са впечатляващи и постигнати с изключително конкурентни бюджети. Обадете ни се да обсъдим как можем да постигнем това и за вас, за да засилите продажбите си.

Виж повече...

Дата: 26.03.2020

Свържи се

"InfoGraffiti" Ltd Предлага : Увеличете ефективността на търговските си оферти с над 70-90%, излезте напред в търсачките и в социалните мрежи!

"InfoGraffiti" Ltd - София

Чудите се как да пробиете информационната лавина? Борите се за вниманието на клиентите си? Питате се как да направите по- ефективни търговските и продуктовите си презентации, как да генерирате нови контакти и клиенти чрез съдържание, да подобрите продуктовите и корпоративните си видеа и инфографики? Има начини да успеете лесно. Мозъците ни обработват над 90% визуална информация и игнорират останалото особено във време на криза. InfoGraffiti преодолява ефективно бариерата на вниманието за малки и големи компании на 4 континента.

Виж повече...

Дата: 26.03.2020

Свържи се

РАДА ЕАД Предлага : Предпазни маски

РАДА ЕАД - Добрич

РАДА ЕАД град Добрич предлага: Изработка на двупластови памучни защитни маски за многократна употреба с джоб / възможност за поставяне на марля или филтър /. Предлагат се в разнообразен десен. Цена: 2.00 лв. без ДДС Плащане: - 100% авансово плащане по банков път / с проформа фактура / или наложен платеж с пощенски паричен превод при получаване на маските с куриер. Телефон за връзка и уточняване срок на изпълнение: 0886690190 Марияна Младенова

Виж повече...

Дата: 26.03.2020

Свържи се

Ако желаете публикуваната от Вас обява да бъде премахната, пишете на адрес offer@bia-bg.com

Прочетено: 8089