Интернет порталът на Българска стопанската камара ежедневно предоставя на своите посетители полезна и актуална бизнес информация.

Предимството да допълните маркетинговите си инструменти с реклама в нашия интернет портал е сериозният национален и международен имидж, с който се ползва Българска стопанска камара.

Специализирана аудитория на сайта са лица предимно от деловите среди в България и чужбина - представители на предприятия, браншови и регионални бизнес организации, неправителствени организации, държавни и международни институции, медии и пр., което го прави подходяща среда за популяризиране  на продукти и услуги, насочени към корпоративни клиенти.

Наред със стандартните начини за публикуване на обща информация, Вашата компания би могла да представя и свои „горещи оферти”, информация за организиране на бизнес форуми, делови срещи, събития и пр.

В тази връзка, предлагаме следните възможности за реклама в сайта на БСК  www.bia-bg.com:

 • Публикуване на рекламен банер с размери 264x75 px. във Футър зоната (Позиция 1, 2, 3 или 4).
  Цена:  360 лв./месец
 • Публикуване на рекламен банер с размери 264x300 px. на вътрешна страница (Позиция 5).
  Цена:  720 лв./месец
 • Публикуване на рекламно съобщение в категории "Предстоящи събития" и "Новини" с препратка към подстраница, съдържаща име, лого (снимка), неограничен брой символи текст и линк към web-сайт на клиента. (Предоставяме възможност и за споделяне на публикацията в тематично подходящ за съдържанието й бюлетин - вж. тук).
  Цена:  60 лв./ден,  360 лв./седмица,  720 лв./месец.

Банерът се предоставя от Рекламодателя.
Всички цени са без включен ДДС.
Начин на плащане: 100% авансов превод.

Отстъпки за продължителност:

 • За 3 месеца - 10%
 • За 6 месеца - 15%
 • За 1 година  - 20%.

 

Прочетено: 2631