Българската стопанската камара ежедневно предоставя полезна и актуална бизнес информация чрез своите информационни канали - интернет портал, тематични електронни бюлетини и списание "Noblesse Oblige".

Предимството да допълните маркетинговите си инструменти с реклама в нашите информационни канали е сериозният национален и международен имидж, с който се ползва Българската стопанска камара.

Специализираната ни аудитория са лица предимно от деловите среди в България и чужбина - представители на предприятия, браншови и регионални бизнес организации, неправителствени организации, държавни и международни институции, медии и пр.

Наред със стандартните начини за публикуване на обща информация, Вашата компания/организация би могла да представя и свои „горещи оферти”, информация за организиране на бизнес форуми, делови срещи, събития и пр.

В тази връзка, предлагаме следните възможности за реклама:

  • Публикуване в сайта на БСК на рекламни банери:
    • с размери 264 x 75 px във футър зоната. Цена: 360 лв./месец без ДДС​
    • с размери 264 x до 300 px на вътрешна страница. Цена: 720 лв./месец без ДДС

Банерът се предоставя от Рекламодателя. Начин на плащане: 100% авансов превод.
Отстъпки за продължителност: За 3 месеца - 10%, За 6 месеца - 15%, За 1 година  - 20%.

  • Публикуване в сайта на БСК на рекламно съобщение в категории "Предстоящи събития" и "Новини", съдържащо заглавие, лого (снимка), неограничен брой символи текст и линк към web-сайт на клиента. Цена: 360 лв./седмица и 720 лв./месец без ДДС. Съобщението се обозначава като "Реклама".

  • Публикация в тематично подходящ за съдържанието й бюлетинЦена: 60 лв./брой без ДДС.

  • Реклама в сп. "Noblesse Oblige"

Прочетено: 9416