03.09.2020

Българската федерация на индустриалните енергийни консуматори (БФИЕК) отправя към Вас покана за участие в онлайн семинар „Либерализация на пазара на електроенергия. Клиенти ниско напрежение“, който ще се състои на 3-ти септември 2020 г.

Провеждането на семинара е във връзка с предстоящите промени на пазара на електроенергия от 1-ви октомври 2020 г., съгласно които всички небитови крайни клиенти, присъединени към разпределителни мрежи ниско напрежение, се задължават да закупуват електрическа енергия по свободно договорени цени.

Като представител на енергоемката индустрия, която вече има опит на свободния електроенергиен пазар, БФИЕК цели да запознае участниците в семинара със структурата, функционирането, спецификите и нормативната уредба на пазара на електрическа енергия у нас.

Обучението ще се проведе като уебинар с предварително записани лекции и видео сесия през платформата „Webinars“ на zoom за въпроси и отговори, която се предвижда да се състои на 3 септември 2020 г.

Целта е, след като участниците се запознаят предварително с материалите от семинара, да се получи дискусия, която да даде отговори на конкретни въпроси по темата.

В приложения файл ще откриете програма на събитието.

Най-актуалната информация за събитието може да намерите > тук.

Регистрация за участие в семинара може да направите > тук.

Крайният срок за регистрация е 1-ви септември 2020 г. включително.

Цена за един участник – 120 лв. с ДДС

За допълнителни въпроси: тел. 087 66 66 045 и e-mail: blyudmilova@bfiec.org

 

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Онлайн семинар „Либерализация на пазара на електроенергия. Клиенти ниско напрежение“