15.01.2023 - 31.01.2023

Сега е моментът да участвате  в  ГОДИШНИТЕ НАГРАДИ ЗА ОТГОВОРЕН БИЗНЕС 2022 – първия и най-престижен конкурс за компании с кауза! 

20-ото издание на авторитетното състезание за корпоративна социална отговорност, устойчиво развитие и многообразие с мото „Дай добър пример!“ е висока трибуна за компании с мисия и техните вдъхновяващи инициативи в полза на хората, обществото и природата, осъществени през 2020 г. Дайте добър пример от практиката си и направете още по-видими обществените каузи, зад които заставате! 

Топ 5 причини да се включите в престижното състезание: 

  1. Кандидатстването е безплатно и лесно – само в две онлайн стъпки.
  2. Ставате част от общността на лидерите в отговорния бизнес – споделяте своите социални проекти с водещите компании в тази област.
  3. Печелите признанието на авторитетното жури на Наградите.
  4. Популяризирате усилията на екипа си и получавате заслужено обществено и медийно внимание.
  5. Получавате отлична репутация на социално ангажиран и желан работодател, с което ще привлечете нови клиенти и топ таланти. 

КАНДИДАТСТВАЙТЕ СЕГА! 

Крайният срок за подаване на проекти е 15 януари 2023 г., но ние Ви препоръчваме да изберете категория още сега и да не отлагате попълването на формуляра.  

За да се възползвате от видимостта, която предоставят авторитетните Годишни награди за отговорен бизнес, и да промотирате своя бранд, ви предлагаме няколко варианта за спонсорство

Екипът на БФБЛ е на линия за всякакво съдействие на office@bblf.bg и 02986 5202. 

Самото ви участие в конкурса е вече успех – всеки номиниран проект ще бъде представен по време на церемонията по награждаване!

 

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Годишни награди за отговорен бизнес 2022. Срок за кандидатстване 31 януари!