12.10.2023 - 13.10.2023

На 12 и 13 октомври 2023, в Международен панаир - Пловдив ще се проведе Годишната конференция за онлайн маркетинг и търговия Digital4Plovdiv. БСК е сред партньорите на форума.

Събитието всяка година събира на едно място едни от най-добрите професионалисти в сферата на онлайн маркетинга и търговията в България. Участниците ще имат възможност да се запознаят и получат съвети по актуални теми и казуси, свързани с развитието на своя онлайн бизнес и да създадат нови бизнес контакти.

Тази година сред лекторите на форума е адв. Петя Мургова – арбитър в Арбитражния съд при БСК и управляващ партньор в АДД "Мургова и партньори“. Нейното представяне ще е на 13 октомври, от 14:20 ч., а темата на презентацията й е „eCommerce B2B и B2C спорове: Къде и как да разрешаваме ефективно?“.

Регистрирайте се за участие ТУК.

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Digital4Plovdiv 2023: Годишната конференция за онлайн маркетинг и търговия на България