12.01.2024 - 01.03.2024

TrialsNET, Trials, поддържани от смарт мрежи отвъд 5G, търси нови или допълващи случаи на употреба (use cases) за допълнително обогатяване на домейните на TrialsNet и провеждане на свързани широкомащабни тестове отвъд 5G. TrialsNET търси решения в областите: инфраструктура, транспорт, безопасност и сигурност, електронно здравеопазване (eHealth), извънредни ситуации, култура, туризъм и развлечения.

Краен срок за кандидатстване: 19 януари 2024 | 5G | До €300 000

Вижте повече информация ТУК!

 

euROBIN е мрежа за върхови постижения, която обединява европейския опит в областта на роботиката и изкуствения интелект. Вие сте компания, изследователска организация или академична институция, работеща върху AI/Robotics решения? euROBIN предлага финансиране за тестване на Вашия код, метод или хардуер в някои от най-модерните роботизирани платформи в Европа.

Краен срок за кандидатстване: 14 февруари 2024 | Изкуствен интелект / роботика | До €60 000

Вижте повече информация ТУК!

 

TARGET-X е проект, финансиран от ЕС, целящ да укрепи важни икономически сектори в Европа чрез интегриране на 5G и 6G, ускорявайки дигиталната трансформация. Дайте възможност на дигиталната трансформация на Вашето МСП чрез програмата за ускоряване Target-X от FundingBox, специализирана в 5G и 6G технологии! Получавате достъп до финансиране за тестване на производителността и разработване на технологични решения за секторите на производството и роботиката, енергетиката, автомобилостроенето и строителството.

Краен срок за кандидатстване: 28 февруари 2024 г.| 5G/6G | До €60 000

Вижте повече информация ТУК!

 

Проектът за търсене в интернет от следващо поколение (NGI Search), финансиран от ЕС, предефинира онлайн търсенето с Ваша помощ, като търси визионери – от технологични маниаци до нестопански организации, готови да създадат надежден и сигурен интернет. Проектът се фокусира върху финансирането и подхранването на „търсачите на NGI“, лица или групи като технологични ентусиасти, малки и средни предприятия и нестопански организации, които ще разработват технологии, даващи приоритет на поверителността и доверието в онлайн търсенето и откриването на информация.

Краен срок за кандидатстване: 1 март 2024 | Интернет от следващо поколение | До €150 000

Вижте повече информация ТУК!

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Отворени конкурси за финансиране чрез европейски програми и проекти