19.03.2024 - 22.03.2024

Anuga Food Tec ще се състои на 19-22 март 2024г. в Кьолн, Германия.

Anuga FoodTec е един от водещите международни търговски панаири за индустрията за преработка на храни и напитки. Това е единственото изложение за доставчици в света, което обхваща всички аспекти на производството на храни и напитки – от технологията на процеса, технологията за опаковане и безопасността на храните до дигитализацията и интралогистиката.

NRW.Europa има удоволствието да си партнира отново с организаторите на Anuga FoodTec, за да ви предостави B2B намиране на контакти на място, задълбочени семинари, трансфер на знания, възможности за работа в мрежа и конференции на високо ниво от 19 до 22 март 2024 г.!

Участниците имат възможност да създадат нови партньорства и да проучат сътрудничество с колеги от индустрията, експерти и потенциални клиенти.

Международният характер на търговския панаир осигурява разнообразен микс от професионалисти, улеснявайки трансграничните връзки, които могат да отворят врати към нови пазари и бизнес възможности.

Чрез семинари, работни срещи и презентации от различни експерти участниците могат също така да получат ценни знания за най-добри практики, регулаторни промени и възникващи предизвикателства в хранително-вкусовия сектор.

Над 1000 компании от хранително-вкусовата промишленост с повече от 109 000 служители са разположени в Северен Рейн Вестфалия (NRW). В същото време някои от най-известните немски хранителни марки имат седалище в най-голямата федерална провинция на Германия. Освен това, мястото на търговския панаир Кьолн се намира в сърцето на Европа и, благодарение на отличната си инфраструктура, е лесно достъпно както за германски, така и за международни посетители чрез различни начини на пътуване.

Участието в международното изложение е платено. При регистрация до 18 март получавате 50% отстъпка от цената на билетите.

Регистрирайте се тук!

 

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Бъдещето на храните – устойчиви FoodTech решения (Кьолн, Германия)