04.04.2024

Серия от уебинари за глобалните пазари

Поредицата уебинари „Embracing Global Markets“ подкрепя европейските малки и средни предприятия (МСП) и стартъпи за иновации и разширяване в Азия, Африка и Северна и Южна Америка. Уебинарите се организират от експерти от различни служби на Европейската комисия и Enterprise Europe Network (EEN) – най-големият доставчик на бизнес услуги в света.

Първият уебинар е посветен на това как да правим бизнес във Виетнам.

Кога? На 4 април 2024, от 10:00 ч. (централно европейско време), 11:00 ч. (българско време)

Кой трябва да присъства?

Уебинарът е насочен към европейски МСП, стартъпи (готови за излизане на международните пазари), бенефициенти или притежатели на печати за високи постижения на Европейския съвет за иновации, европейски клъстери и мениджъри на клъстери, бизнес консултанти на EEN и други европейски организации за подпомагане на бизнеса, включително всички заинтересовани страни от инициативата „Приятели на EEN“.

Цели на обучението

Уебинарът ще предложи преглед на виетнамския хранително-вкусов сектор.

Участниците ще придобият по-задълбочено разбиране за структурата на сектора, включително неговия потенциал за растеж, ключови играчи и регулаторна рамка за внос, базирана на споразумението за свободна търговия между ЕС и Виетнам. Това ще бъде от решаващо значение за европейските компании, за да се ориентират ефективно във виетнамската бизнес среда.

Уебинарът също така ще проучи вълнуващи търговски възможности по отношение на нарастващото местно търсене на качествени хранителни продукти и технологии за възприемане на устойчиви земеделски практики

Повече информация и линк за участие тук!

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Уебинар: Как да правим бизнес във Виетнам? Проучване на възможностите в местния хранително-вкусов сектор.