14.05.2014

На 14 май 2014 г., в Българска стопанска камара се проведе работна среща между представители на БСК и фирма „Евроконсултантс България“ АД.

Основен акцент бяха задачите, стоящи пред Българска стопанска камара по повод изпълнението на проекта „TRIGGER - Tранснационална инициатива за подпомагане на завършилите висши учебни заведения и предприемачеството“, който се изпълнява по програмата за териториално сътрудничество „Гърция – България 2007-2013 година“.

Във връзка с това се обсъдиха конкретните предстоящи действия по проучването на добри практики и изготвянето на стратегия и организационни планове за работата на регионалните структури на БСК в Смолян и Кърджали. Бяха споделени актуалните практически действия на фирмата, съгласно графика и специфичните условия за изпълнението на договорните  ангажименти, на основа на приключила публична процедура.

Срещата бе закрита с уточнение на актуалния график за изпълнение на задачите по Проекта и предстоящите дейности на регионалните структури на БСК в помощ на предприемачите  от трансграничния регион.

Дата: 14.05.2014

Източник: БСК

Прочетено: 2318