05.11.2012

На 5 ноември 2012 г.,  понеделник, от 15.00 часа в зала № 5 на Министерството на труда и социалната политика ще се проведе редовно заседание на Националния съвет по равнопоставеност на жените и мъжете. 

Срещата ще бъде открита от заместник-социалният министър Валентина Симеонова. В рамките на заседанието ще бъде представена информация за действията, които трябва да се предприемат след доклада на Института за равнопоставеността на половете във Вилнюс – „Насилието срещу жени. Подкрепа на жертвите.“ В програмата на работната среща е включено представянето на Средносрочния план за действие от Пекинската платформа – бъдещите приоритети на програмите на Ирландското и Литовското председателство на ЕК, както и представянето на предизвикателства в областта на образованието по въпросите на пола.

В срещата от страна на БСК ще участва Снежана Славчева, директор „Качество на труда“.

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Заседание на Националния съвет по равнопоставеност на жените и мъжете