06.06.2013 - 08.06.2013

 

Традиционната лятна конференция на Българската асоциация за управление на хора вече наближава.

Темата за лидерството продължава да бъде актуална в световен план, тя е водещ приоритет в сферата на управлението на хора. Затова е в основата и на тазгодишната конференция на асоциацията.

Съчетание на международен опит, български практики, дискусионни формати, мастъркласове – това предлага програмата на конференцията тази година. В нея можете да видите:

  • Паскуале Мазука, Управляващ партньор, Hamilton Davenport Partners
  • Александрос Психогиос, Старши лектор, Бизнес администрация и икономика, Сити колидж, Шефийлдски университет
  • Борис Блажинич, Ръководител, Институт за качество и развитие на човешкия потенциал, Хърватска
  • Владимир Борачев, Зам. ректор, Американски университет в България
  • Владимир Петков, Директор Информационни технологии, АИИ Дейта Процесинг
  • Зорница Николова, Мениджър, САП Лабс България
  • Вера Димова, Мениджър отдел Организационно развитие и проекти
  • Мариана Зънзова, Директор ЧР, Кока-Кола Хеленик Ботълинг Къмпани България


Симулация на дискусия на „тристранката“ с участието на г-жа Деяна Костадинова, вицепремиер и министър на труда и социалната политика в служебния кабинет, г-н Божидар Данев, Изпълнителен председател на БСК, и г-н Пламен Димитров, Президент на КНСБ, представяне на HR професионалните стандарти на Българската асоциация за управление на хора от Нели Христова и Миглена Узунова, членове на Сертификационната общност, и Анелия Горгорова, член на УС на асоцията,  както и на системата за оценка на компетенции на БСК от Томчо Томов, Ръководител на Националния център за оценка на компетенции към БСК – това също е част от програмата на събитието.

И разбира се, програмата ще завърши по интересен начин – Магърдич Халваджиян ще разкаже повече за лидерството в продуцентската работа.

Цялата информация за конференцията и регистрацията за участие в нея можете да намерите на сайта на събитието: http://conference.bhrmda.bg/2013/home

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

XIV Международна конференция на Българската асоциация за управление на хора „Лидерство и управление на хора“