26.05.2016 - 28.05.2016

ЗА "БИЗНЕСА НА БЪДЕЩЕТО" И ГОТОВИ ЛИ СМЕ ДА ГО УПРАВЛЯВАМЕ УСПЕШНО, ЩЕ ГОВОРЯТ НА XVII КОНФЕРЕНЦИЯ НА БАУХ НОВАТОРИ И УТВЪРДЕНИ БИЗНЕС ЛИДЕРИ ОТ РАЗЛИЧНИ НАЦИОНАЛНОСТИ

 

На 26-28 май, в град Правец ще се проведе XVII-та Конференция на Българска асоциация за управление на хора под надслов „Building a Future-Ready Organization”, посветена на „бъдещето“.

Според футуристите, 60% от най-търсените професии през следващите 10 години все още не съществуват. 7 милиона души ще изгубят работата си до 2020 година (според проучване на “The Future of Jobs”). Изкуственият интелект ще започне да измества естествения. Ще имаме виртуални офис пространства.

Новатори и утвърдени бизнес лидери от различни националности ще провокират участниците в Конференцията по различни теми на бъдещето. Ще бъдат представени нови бизнес тенденции и конкретни HR практики и подходи.

Тази година събитието ще е с уникален формат! Повече за лекторите и за програмата прочете на сайта на събитието.

При ранна регистрация и за групови записвания до 13-ти Май - специални преференции!

*Повече за Българска асоциация за управление на хора можете да намерите на сайта.

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

XVII Международна HR конференция - 26-28 май 2016 г.