08.12.2016

Кампанията има за цел да ангажира и вдъхнови служителите на големи и малки фирми да помогнат на децата, лишени от обич, подкрепа и сигурност. 

До Коледа остават броени дни и фондация „За Нашите Деца“ вече усилено работи по четвъртото издание на кампанията "Тази Коледа чудесата правите Вие 4".

"Тази Коледа чудесата правите Вие 4" не е поредната благотворителната инициатива покрай празниците. С нея ние мечтаем да ангажираме и вдъхновим служителите на големи и малки компании да помогнат на децата, лишени от обич, подкрепа и сигурност. Миналата година в кампанията се включиха над 60 компании, които набраха близо 40 000 лв.

На сайта на "Тази Коледа чудесата правите Вие 4" има  12 весели идеи за малки събития и инициативи в офиса, които не само ще повдигнат коледния дух и ще сплотят Bашия екип, но и ще помогнат на повече деца да живеят в семейство. Използвайте ги, за да направите коледните събития в офиса си още по-специални и смислени. Защото благодарение на тях, на Коледа тази година поне няколко деца ще заспят в топлата прегръдка на родителите си.

С набраните средства от кампанията ще спасим бебета от раздяла с техните семейства, ще обучим нови приемни семейства, ще помогнем на деца със затруднения в развитието си да имат пълноценен живот и ще помогнем на бебетата в Детска къща да намерят своето ново семейство.

 

 

 

Дата: 08.12.2016

Източник: фондация „За Нашите Деца“

Прочетено: 2030