Държавната агенция "Електронно управление" и Изпълнителна агенция за насърчаване на малките и средни предприятия призовават бизнеса и работодателските организации в България да бъдат активни и да се включат в проучване на тема „Киберсигурност в сектора на МСП“, което двете публични организации инициират, по повод предстоящия през октомври Европейски месец на киберсигурността.

В периода от 16 септември до 14 октомври 2021 г. анкетата ще бъде достъпна на този линк - ТУК.

Участвалите в проучването, ще имат възможност за пряка безплатна консултация с кибер експерти от ДАЕУ. Възползвайте се и помогнете на своя бизнес!

На 22.10.2021 г. от 9:00 ч. до 17:00 ч., ще има Hot Line” – Отворен телефон - попълнилите анкетата могат да заявят лична консултация по телефон с експерт по киберсигурност, който ще отговаря на конкретни въпроси, касаещи киберсигурността на Вашата фирма. Разговорът не е публичен, а конфиденциален и може да помогне с отговори и съвети конкретно за Вашия бизнес.

Лице за контакт, за запазване на удобен за Вас час за консултацията: Лора Бичеваглавен експерт, отдел „Международно сътрудничество и протокол“, ДАЕУ, е-поща: lbicheva@e-gov.bg; тел: +359 2 949 22 51. До 21.10.2021 г. до 12:30 ч . ще се приемат заявки - пишете или се обадете на г-жа Бичева и ще Ви бъде предложен удобен час за телефонна консултация на 22 октомври /петък/, когато лично ще може да говорите с експерт по киберсигурност.

Преди телефонната консултация, на 20.10.2021 г. от 16:00 ч. може да проследите онлайн експертен разговор на тема „Киберсигурност в малките и средни предприятия“, с участието на Петър Кирков и Мирослав Стефанов, експерти по киберсигурност от ДАЕУ, които заедно с Бойко Таков, изпълнителен директор на ИАНМСП ще направят анализ на резултатите от анкетата и ще дадат общи съвети за киберсигурността в МСП в България.

Онлайн бихте могли да се включите на следния линк: https://daeu.webex.com/daeu/j.php?MTID=m8fde793de661e14e613036c9ccf5270a - /кликнете директно или копирайте линка в браузера, с който работите/.

Повече информация за тези и всички останали събития може да намерите тук


Проучване „Киберсигурност в МСП“
Добави мнение