18.05.2011

На 18 и 19 май 2011 г. в Брюксел за девети пореден път ще се проведе Европейска бизнес среща на върха (European Business Summit) на тема „Европа в света: в челото или сред изоставащите?".


European Business Summit (EBS) се провежда по инициатива на BUSINESSEUROPE (Конфедерация на европейския бизнес, чийто член е БСК) и Федерацията на белгийските предприятия (FEB), с подкрепата на Европейската комисия и Председателството на ЕС.


Проведените до момента 8 издания на форума го превърнаха в ключова среща между европейските бизнес лидери и политиците на Стария континент.


EBS е добра възможност за срещи на повече от 2500 участници от бизнес общността, научните и политически среди, както и неправителствените организации. Участниците от над 60 националности ще обменят мнения за това как бизнесът може да помогне за излизането на Европа от икономическата криза.


Програмата на форума (вж. прикачения по-долу файл) включва:

  • Седем тематични сесии:
  1. Малки и средни предприятия;
  2. Професионални умения (компетенции);
  3. Информационни и комуникационни технологии;
  4. Иновации;
  5. Индустрия;
  6. Икономика;
  7. Търговия.
  • Седем регионални панела:
  1. Азия
  2. Бразилия
  3. Русия
  4. Турция
  5. Северна Америка
  6. Китай
  7. Африка


BUSINESSEUROPE отправя покана чрез БСК до ръководителите на българските браншови организации да се включат с участие в отделните панели.


Повече информация за форума можете да намерите на неговия сайт http://www.ebsummit.eu

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Брюксел: Европейска бизнес среща на върха на тема „Европа в света: в челото или сред изоставащите?”.