02.07.2009

На 2 юли 2009 г., от 9.00 ч., в БСК (ул. Алабин 16-20, ет.1) ще се проведе заключителна конференция по проект на БСК по Оперативна програма „Административен капацитет, изпълняван по Договор № 08-23-80-С/01.09.2008 г.

Конференцията ще бъде открита официално от председателя на БСК Божидар Данев, а приветствия към участниците ще поднесе зам.-министърът на държавната администрация и административната реформа Ангел Иванов.

Опит и добри практики на европейските партньори на БСК в работата им с администрациите на съответните страни ще споделят г-н Манел Риера (изпълнителен директор на „МТМ груп”, Испания), д-р Михаел Ангерер (търговски представител на Австрия у нас) и г-н Камастра от Италианския институт за външна търговия (ИЧЕ).

Директорът на НЦИОМ г-жа Лидия Йорданова ще представи резултатите от социологическо проучване сред бизнеса.

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Заключителна конференция по проект на БСК по ОПАК