Майсторски класове за топ мениджъри

Бизнес лидерите в България да развиват управленските си качества чрез пряк досег със световното познание и опит по мениджмънт. С такава цел от тази пролет в. "Капитал" започва поредица от майсторски класове за мениджъри от български и международни компании, които оперират на нашия пазар.

Всеки от семинарите занапред ще бъде посветен на конкретна тема и ще продължава един и половина или два работни дни. Обученията предвиждат активна роля за участниците в тях, затова практическата част ще бъде широко застъпена. Ще се работи по конкретни казуси, ще се правят и други упражнения. Ето защо групите ще включват максимум 20-25 курсисти.

"Капитал" вече има съгласието на няколко международно известни бизнес училища, професори от техните МВА и ЕМВА програми да водят майсторски класове в София. Обсъждат се партньорства и с големи консултантски компании.

Идеята е всяка година да се провеждат между четири и шест такива семинари. Можете да изпращате ваши предложения за теми и лектори на адрес masterclass@economedia.bg.

Първият майсторски клас за 2012 г. вече набира участници. Той ще се проведе в София на 26 и 27 април т.г. Темата е "Управление на промяната" - изключително актуален въпрос в сегашния етап на динамично преструктуриране на компании и пазари. Лектор ще бъде Адриан Йонгенелен, МВА, водещ международен одитор и консултант с богата практика, хоноруван преподавател в университетите в Утрехт, Бреда и Райсвайк.


**************


Управление на промяната

Майсторски клас на Адриан Йонгенелен


Адриан Йонгенелен e водещ одитор и консултант, хоноруван преподавател в университетите в Утрехт, Бреда и Райсвайк.

Ще научите повече за:

  • Стратегии за управление на промяната
  • Комуникационни теории и практики
  • Организационно поведение
  • Техника на метафорите
  • Теория и практика на прехода
  • Приложни техники


Курсът е с продължителност ден и половина.
Работен език: английски.


Вж. ПРОГРАМА и РЕГИСТРАЦИОННА ФОРМА


Ценa: 900 лв. без ДДС
За записвания до 31 март 2012 г.: 800 лв. без ДДС.
За двама и повече участници от фирма: 10% отстъпка

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.