26.04.2012

На 26.04.2012 г., от 14.30 ч., в Зала Запад на Народното събрание,

Българската стопанска камара
и
Българската асоциация за правна защита на фирмите

организират

Работна среща за обсъждане на нарастващите проблеми по прилагане на ЗДДС и ДОПК, невъзстановяване на дължим данъчен кредит по ДДС и предложения за промени на законодателството.

Срещата се организира със съдействието на ръководството на
Комисията по бюджет и финанси към 41-то Народно събрание.

За участие са поканени народни представители, членове на ресорната парламентарна комисия, представители на засегнати предприятия, браншови организации, счетоводно одиторски фирми, представители на Министерство на финансите и НАП.

Българската асоциация за правна защита на фирмите и БСК канят представители на всички засегнати браншови организации и неправителствени организации, работещи в подкрепа на българския бизнес, да подкрепят предложенията за законодателни промени и за спешно прилагане на мерки срещу измамите с ДДС и невъзстановяване на дължим данъчен кредит на коректните  предприятия и търговци.

Срок за регистрация: 24.04.2012г.
Моля попълнете прикачената по-долу регистрационна форма!

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Работна среща за обсъждане на нарастващите проблеми по прилагане на ЗДДС и ДОПК