08.11.2012

Асоциацията на млекопреработвателите в България организира на 8 ноември 2012 година от 11 часа  в зала 2 – салон „Светът на млякото“ в Интер експо и конгресен център – София Конференция по проблемите на млекоприработването и честване на 15 години от издаването на вестник „Мляко+“.

На събитието ще присъстват представители на МЗХ- зам.министър Цветан Димитров , Българска банка за развитие- главен изпълнителен директор Асен Ягодин, БАБХ- д-р Любомир Кулински, ДФЗ- изп. Директор Румен Порожанов, зaм.изп. директори , фирми от млекопреработвателния бранш, животновъдни организации, неправителствени организации, представители на организации и институции свързани с бранша, медии и други.

Гости ще бъдат представители на Американския департамент по земеделие, съветникът на посланика на Русия в България, представители на посолства, Италианската камара и др.

От 12.40  изпълнителният директор на „Българската банка за развитие“ Асен Ягодин и председателят на Асоциацията на млекопреработвателите в България инж. Димитър Зоров ще дадат съвместна пресконференция.

 

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Конференция по проблемите на млекоприработването