05.06.2013 - 07.06.2013

Българска стопанска камара – съюз на българския бизнес,
съвместно с WTC ISTANBUL, организира

Двустранни бизнес срещи за МСП от всички сектори на икономиката.

Срещите ще се проведат в рамките на Futurallia 2013 – най-големия и успешен европейски бизнес форум. Форумът ще се проведе в три дни: 5, 6 и 7 юни в Истанбул.

Главната цел на форума е фирмите да установят контакти с потенциални бизнес партньори, като участващите ще могат предварително да изберат с кого да се срещнат, на базата на бизнес профили.

Българските фирми ще имат възможност да се запознаят с представители на чуждестранни компании, както и да представят своите дейности и услуги. 

Събитието ще обхваща всички сектори на икономиката, с акцент върху: машини и резервни части, текстил, транспорт и логистика, инфраструктура, строителство, железопътен превоз, здравеопазване, медицинско оборудване и други 

Процесът на регистрация включва следните етапи:

  1. Попълване на кратка регистрационна бланка (на английски език) която е достъпна на следния сайт: http://futuralliaistanbul2013.com/index.aspx
  2. След одобрението на местния съ-организатор (БСК за България), фирмата ще получи код за достъп, с който може да влезе в новосъздадения си профил и да попълни подробна информация за своята дейност. Код за достъп се получа след плащане на таксата за участие.
  3. Крайният срок за регистрация е 6 май.
  4. Каталогът с регистриралите се фирми ще бъде достъпен след 10 май.
  5. В периода 10 – 30 май, регистриралите се фирми, ще имат възможност да насрочат своите индивидуални бизнес срещи с потенциални партньори. 


Таксата за един участник във форума, записан преди 1 февруари е 650 евро, а за всеки следващ 450 евро. След 1 февруари цените стават съответно 750 и 450 евро. Таксата за участие се заплаща при регистрация. Възстановяване на пълната сума за участие е възможно, само в случаите, когато фирмата е заявила по официален път своята невъзможност за участие преди 6 май 2013 г.

Повече информация за събитието можете да намерите на уебсайт: http://futuralliaistanbul2013.com

При проявен интерес от Ваша страна, моля да се свържете с нас за съдействие при регистрацията за събитието.

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Двустранни бизнес срещи за МСП в рамките на Futurallia 2013 - Истанбул